Google překladač: English Deutsch

MecSoft oznamuje RhinoCAM 2012

Autor článku: MecSoft Corporation   

Tags: CAM | MecSoft | Obrábění | RhinoCAM | Rhinoceros | VisualMILL

RhinoCAM2012-1211MecSoft Corporation, vývojář produktů VisualMILL, RhinoCAM, VisualMILL pro SolidWorks, Alibre CAM a dalších  softwarových řešení pro počítačem podporovanou výrobu (CAM), oznámil 12. března dostupnost softwaru RhinoCAM 2012, upgradujícího aktuální RhinoCAM verze 2.0. Kromě více než stovky rozšíření a vylepšení stávajícího produktu RhinoCAM 2.0, obsahuje RhinoCAM 2012 nový 5osý modul souvislého frézování a nové výkonné metody generování dráhy nástroje, spolu s vylepšením zpracování a produktivity.

RhinoCAM 2012 navíc obsahuje rozšiřující modul pro skládání dílů, který umožňuje uživatelům provádět pravoúhlé i pravé tvarové skládání dílů k obrábění. RhinoCAM 2012 je kompletně integrován do produktu Rhinoceros 4.0, stejně jako Rhinoceros 5.0 Beta.
„RhinoCAM 2012 je integrace sady produktů VisualMILL 2012 s Rhinem. Kombinace vynikající schopnosti modelování volného tvaru Rhina a výkonných obráběcích možností RhinoCAMu 2012 vytváří opravdu bezkonkurenční CAD/CAM kombinaci produktů ve své třídě. Tato verze produktu nás povzbudila a těšíme se na její silnou výkonnost v roce 2012,“ říká prezident MecSoftu Joe Anand.
Produkt je k dispozici pro okamžité stažení zde.

Mohlo by vás zajímat: