Google překladač: English Deutsch

Autodesk SketchBook Ink přináší populární nástroje pro iPad

Autor článku: Autodesk   

Tags: Autodesk | Ink | iPad | SketchBook

Autodesk SketchBook Ink - 1225Autodesk uvedl novou kreslicí aplikaci Autodesk SketchBook Ink for iPad. Jedná se o nejnovější titul z oblíbené řady SketchBook, která má dosud na kontě více než 10 miliónů stažení. Autodesk SketchBook Ink se zbrusu novým jádrem přináší jedinečnou technologii, jejíž pomocí mohou výtvarníci vytvářet krásné perokresby ve vysokém rozlišení. Aplikace SketchBook Ink jako novinka v řadě SketchBook rozšiřuje spektrum možností, ze kterých si výtvarníci mohou vybírat pro vyjádření svých tvůrčích vizí v digitálním prostředí. Na rozdíl od tradičních vektorových aplikací, umožňuje SketchBook Ink uživatelům vytvářet v kresbách velmi jemné detaily nezávislé na rozlišení.

Rozvíjí intuitivní nástroje pro kreslení od ruky, které Autodesk nabízí na platformě Autodesk SketchBook Pro. Nová technologie umožňuje exportovat a tisknout velké, vysoce kvalitní ilustrace přímo z iPadu. Výsledné kresby lze v optimálních velikostech exportovat do knihovny fotografií iPadu, e-mailu, Dropboxu nebo do sdílení souborů přes iTunes. Obrázky exportované do Dropboxu nebo do sdílení souborů přes iTunes mohou být větší než 100 megapixelů.
Oblíbenou aplikaci Autodesk SketchBook Pro, která na iPadu nabízí širokou řadu nástrojů pro skicování a kreslení, doplňuje SketchBook Ink jako specializovaná aplikace pro perokresbu. Přestože se odlišuje charakteristickým chováním inkoustu, staví na intuitivním a známém rozhraní, jehož si cení uživatelé SketchBooku po celém světě. Nově uvedená aplikace SketchBook Ink nabízí sedm přednastavených stylů inkoustu a dva typy mazacích gum. Podporuje import obrázků z knihovny fotografií iPadu, které lze používat jako referenci nebo pozadí.

„S více než 10 milióny stažených kopií jsme hrdí na to, že rodina aplikací SketchBook mění způsob jak, kde a s jakými nástroji lidé vyjadřují svou tvořivost. Lidé, kteří v minulosti nikdy neuvažovali o využití digitální aplikace pro své kresby, nyní ve SketchBooku vytvářejí úžasné ilustrace,“ řekl Samir Hanna, viceprezident společnosti Autodesk pro spotřebitelské produkty.

Aplikace Autodesk SketchBook Ink je k dispozici za 4,99 dolaru exkluzivně v obchodě App Store na iPadu nebo na adrese www.itunes.com/appstore. Po omezenou dobu od uvedení bude SketchBook Ink k dispozici za speciální zaváděcí cenu 1,99 dolaru.

Mohlo by vás zajímat: