Google překladač: English Deutsch

Canon imagePrograf iPF760 a iPF765 pro technické dokumenty

Autor článku: Václav Buk   

Tags: Canon | Hardware | Inkousty | Tisk | Tiskárna | Velkoformáty

Canon_imagePROGRAF_iPF760-765Canon modernizoval svoji řadu velkoformátových tiskáren a představil dvě nová zařízení imagePROGRAF. Oba modely lze vybavit novým stojanem na velkoformátový skener a vytvořit tak komplexní multifunkční řešení pro tisk a skenování velkoformátových technických dokumentů, což ocení zejména projektanti a stavební inženýři. Dvě nová 36palcová zařízení, imagePROGRAF iPF760 a iPF765, přináší řadu funkcí, které šetří čas a zefektivňují workflow.

Snadnější správu výtisků a ochranu před pomačkáním zajišťuje horizontální výstupní koš pro formáty A1. Speciálně model imagePROGRAF iPF765, který nahrazuje typ iPF755, zjednodušuje workflow v rámci síťového prostředí nebo v prostředí s dokumenty se složitou kresbou pomocí 250GB pevného disku (32 GB paměti je určeno pro zpracovávání souborů).

Zařízení imagePROGRAF iPF760 a iPF765 byla vyvinuta pro profesionální použití v různých oblastech, jako jsou CAD aplikace, architektura, strojírenství a stavebnictví (AEC), geografické informační systémy (GIS) či další obory profesionálního tisku. Oba modely umožňují tisk velkých technických dokumentů i barevných plakátů. Tiskárny obsahují softwarové doplňky pro využití v oblasti maloobchodního značení a tisk v kancelářském prostředí. Technické dokumenty je možné tisknout v rozlišení až 2400×1200 dpi.

Jednoduché rozhraní a pokročilá správa zajišťují bezpečné a jednoduché ovládání. Novinky mají navíc certifikaci Energy Star. Kompaktní rozměry jim umožňují nenápadné umístění v jakékoli kanceláři a údržbu zjednodušují zvuková upozornění na nízkou hladinu barvy a nutnost výměny inkoustových kazet. Výměnu náplní bez přerušení tisku umožňuje inkoustová rezerva v dílčích zásobnících. Pokročilý účtovací software zaznamenává všechny činnosti tiskárny, ID uživatele, spotřebu inkoustu a médií, typ média a velikost výstupu a poskytuje tak přesnou kontrolu nad všemi provozními náklady.

Tiskárny lze jednoduše rozšířit pomocí nového stojanu o velkoformátový skener a vytvořit tak komplexní multifunkční řešení. Instalace je velmi snadná a možnosti použití ještě více rozšiřuje pokročilý software.

Mohlo by vás zajímat: