Google překladač: English Deutsch

Od 1. února dražší upgrady produktů Autodesk

Autor článku: CAD Studio   

Tags: Autodesk | CAD Studio | Předplatné | Subscription | Upgrade

Autodesk_Subscription-1305CAD Studio upozorňuje uživatele produktů Autodesk, že od 1. února dojde k podstatné změně a zjednodušení  cenové struktury a podmínek upgradu všech softwarových produktů firmy Autodesk. Upgrade bude jako jednotná položka ceníku. Usnadní se tak povyšování verzí produktů i pro ty zákazníky, kteří dosud nevyužívají levnější metodu údržby softwaru - subscription. V současné době jsou ceny a podmínky upgradu starších verzí určeny kombinací několika modelů a zjednodušeně se dá říct, že bez předplatného jste mohli nejlevněji upgradovat tři předešlé verze (nyní 2012, 2011, 2010) za cca 50 % ceny nové licence.

Od prvního února sice bude rozšířen rozsah předešlých verzí na šest (nyní tedy 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007), ale už za 70 % ceny nové licence. Starší verze nebudou upgradovatelné.
Pokud tedy chcete upgradovat pravidelně a za nižší cenu, je vhodné si pořídit předplatné neboli Autodesk Subscription. Jestli jste v posledních 364 dnech zakoupili nějaký produkt Autodesku a Subscription si k němu nepořídili, je možné ještě tuto službu dokoupit – zajistíte si tak novou chystanou verzi 2014, přístup k novým web cloud službám, rozšířené služby CAD Studia a další výhody, a to bez nutnosti platit v budoucnu drahý upgrade.
Více informací najdete zde a zde.


Mohlo by vás zajímat: