Google překladač: English Deutsch

Portfolio velkoformátových řešení Canonu na FESPA 2013

Autor článku: Canon Europe   

Tags: Canon | FESPA 2013 | Tiskárny | Veletrh | Velkoformáty

FESPA-arrow 1321Společnost Canon Europe představí na veletrhu FESPA 2013 (25. – 29. června 2013 v Londýně) poprvé od akvizice Océ v rámci jednoho stánku (H5S, vchod S4) celé své velkoformátové portfolio. Díky začlenění know-how a technologií značky Océ do portfolia velkoformátových tiskových řešení nyní Canon přichází s ještě lepší nabídkou pro poskytovatele tiskových služeb. Návštěvníci veletrhu načerpají na stánku Canon inspiraci a získají přehled o příležitostech, které oblast velkoformátového tisku nabízí. Kombinace zobrazovací tradice společnosti Canon a předních tiskových technologií Océ je ideálním partnerem pro podnikání, což bude demonstrováno prezentací příběhů stávajících zákazníků.

Inspirací na stánku Canon bude také představení širokého spektra aplikací pro velkoformátový tisk, které přineslo rozšířené portfolio společnosti. Na veletrhu bude prezentována ucelená nabídka řešení, od rolových inkoustových tiskáren a UV zařízení pro tisk deskových materiálů až po komplexní řešení a digitální stolové vyřezávací plotry. Konkrétně se bude jednat o následující:

  • Nejuniverzálnější plochá UV tiskárna Océ Arizona 480GT, nabízející osm nezávislých inkoustových kanálů včetně bílé a možnost dekorativního parciálního či plošného lakování na široké paletě podkladů, včetně skla, lentikulárních médií a krytů membránových spínačů. Dokáže produkovat zajímavé a kvalitní aplikace a nabízí vynikající tiskové výsledky potřebné pro POS materiály, reklamní výrobu nebo speciální aplikace zaměřené na průmyslový segment.
  • Océ ColorWave 650 Poster Printer se svou tiskovou technologií Océ CrystalPoint pro okamžitě suché tisky plakátů. Nákladově efektivní, vysoce kvalitní a ideální pro rychlou výrobu POS materiálů.
  • Vysokorychlostní velkoformátová eko-solventní tiskárna Océ CS9360. Ideální pro oblast reklamy, výstavnictví, tisk bannerů, posterů a backlitů.
  • Digitální stolový řezací plotr Océ ProCut poskytuje automatický řezací systém, který zefektivňuje velkoformátové digitální tiskové workflow, od předtiskové přípravy až po zpracování materiálu. Zajišťuje vynikající kvalitu řezu, univerzálnost a produktivitu pro všechny aplikace.
  • Canon imagePROGRAF iPF6450 osazený spektrálním fotometrem umožňuje barevnou konzistenci napříč všemi velkoformátovými tiskárnami a je možno jej spravovat z jednoho hostitelského zařízení.

Mohlo by vás zajímat: