Google překladač: English Deutsch

Dostupnost aplikací v Adobe Creative Cloud for Teams

Autor článku: Amos Software   

Tags: Adobe | Amos Software | Creative Cloud | InDesign | Photoshop | Premiere

adobe-creative-cloud-1331Společnost Amos Software, autorizovaný distributor produktů Adobe, oznamuje novou verzi Adobe Creative Cloud for Teams, která firmám umožní licencovat ve formě předplatného jednotlivé kreativní aplikace Adobe. Amos Software nyní nabízí dva tzv. plány předplatného Adobe Creative Cloud for Teams: Complete plan, v rámci něhož mají uživatelé k dispozici kompletní sadu 14 desktopových aplikací plus řadu publikačních služeb a služeb pro spolupráci. Druhou možností je Single App plan, který zajišťuje uživateli jednu samostatnou desktopovou aplikaci dle výběru, například Photoshop CC, InDesign CC či Premiere CC, spolu s 20 GB cloudového úložiště a přístupem na Behance, světovou komunitu kreativních lidí.

Oba plány Creative Cloudu for Teams značně zjednodušují správu a používání firemních licencí. Administrátorská konzole ve formě intuitivního webového portálu dovoluje správcům software centralizovaný nákup, instalaci a správu všech licencí v organizaci – jak u Single App, tak u Complete planu – pod jedním účtem.
Nový Single App plan for Teams poskytuje mnohé z benefitů Complete planu týmového Creative Cloudu. Zákazníci budou dostávat updaty své oblíbené desktopové aplikace ihned, jakmile bude nová verze vydána. Uživatelé mohou sdílet soubory s kolegy uvnitř i vně firmy a používat cloudové úložiště o velikosti 20 GB u každé licence pro vzájemnou prezentaci práce v rámci týmu. Grafici mohou rovněž publikovat svá portfolia na Behance ProSite a žádat o připomínky ke svým pracím více než 1,6 miliónu členů sítě Behance.
Jádrem nové nabídky jsou nejnovější desktopové aplikace Adobe CC. Tato nová verze Adobe Creative Cloudu umožňuje tvůrcům pořizovat některý z nových, nedávno vydaných desktopových aplikací řady CC, jako je například Adobe Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC, Dreamweaver CC, Premiere Pro CC a dalších.

Cena a dostupnost
Nový Single App plan v Adobe Creative Cloudu for Teams bude dostupný za cenu 360 € za rok. Zákazníci, kteří mají jakýkoli produkt Adobe verze CS3 a novější (včetně uživatelů produktů CC v Creative Cloudu), mohou pořídit týmovou licenci Cloudu se speciální zaváděcí slevou přibližně 40 %. Cena Single aplikace po slevě je 240 €/rok, tj. cca 6240 Kč/rok (520 Kč/měsíc). Objedná-li si zákazník licenci Creative Cloud Single App nebo Complete do 31. 8. 2013, získá nárok na stejnou slevu i na další rok předplatného (ceny bez DPH).
Licence Adobe Creative Cloudu for Teams v Single App planu je možné předobjednávat u prodejců Adobe se statutem Gold nebo Certified Reseller (amsoft.cz/prodejci) od 1. 8. 2013. Předpokládaná dostupnost Single aplikací v Cloudu je 15. 8. 2013. Podrobnější informace naleznete na tomto odkazu.

Více informací vám poskytne Amos Software na tel. čísle (+420) 284 011 211 nebo e-mailem. Informace naleznete také na www.amsoft.cz.


Mohlo by vás zajímat: