Google překladač: English Deutsch

3D pero swissPen distribuuje v ČR a SR be3D.cz

Autor článku: be3D   

Tags: 3D pero | be3D | Distribuce | Groupe Monnin | Hardware | swissPen

swissPen 1340Švýcarská společnost Groupe Monnin uzavřela exkluzivní smlouvu s be3D.cz na distribuci 3D pera swissPen pro Českou a Slovenskou republiku. be3D.cz se tak stává prvním distributorem profesionálního 3D pera v těchto zemích. „SwissPen je svou konstrukcí a funkcemi velmi podobný průkopníkovi 3D per 3Doodler, který ovšem nyní není pro středoevropský trh dostupný,“ říká David Miklas, zakladatel be3D.cz. SwissPen umožňuje obtažení 2D modelu na papíře, stejně tak prostorový tisk. Pero umí pracovat s materiály ABS a PLA o průměru 1,75mm, které jsou kompatibilní s tiskárnou DeeOrange. SwissPen stojí v e-shopu be3D.cz 2 985 korun s DPH.

Objednávky pera swissPen je možné na be3D.cz realizovat od pondělí 30. září. První dodávka 3D per bude k odběru 20. října letošního roku.

Jak swissPen pracuje? Zde je oficiální video výrobce.
3D pero slouží především jako modelační nástroj a je určeno například modelářům, umělcům či kutilům. Potenciál 3D per je vysoký také u designerů, kteří s nimi mohou tvořit originální stavby nebo designové modely. Například v zahraničí již nyní probíhá obchodování s modely z 3D per, které designeři prodávají prostřednictvím online aukčních portálů a internetových tržišť. Druhotně je 3D pero korekčním nástrojem pro modely z 3D tiskáren. Pero slouží jako korektor umožňující rozšířit vytištěný model či jako nástroj pro opravu modelu po fyzickém poškození.

3D modelování jednoduchým a intuitivním způsobem
3D pero swissPen je ideální pomůcka k rozvoji představivosti a zhmotnění svých snů. Jedná se o nejjednodušší 3D nástroj, s kterým může pracovat opravdu každý. K práci se swissPen není třeba počítač ani speciální software. Pero je po připojení adaptéru a zavedení tiskového materiálu ihned připraveno k použití a limituje jej pouze fantazie uživatele. Pero umí vytvářet modely ve 2D, ale také ve třech dimenzích. Po zvednutí swissPen nad podložku pero pokračuje v tisku a vytváří modely dle pohybu a vytvořit tak lze takřka cokoliv. Meze se nekladou také tisku velkých skládaných objektů, jako je například jeřáb či model Eiffelovi věže. swissPen je možné použít na všech površích včetně skla, papíru a plastu. K tisku lze použít materiály ABS a PLA o průměru 1,75 milimetru. Součástí balení je 3D pero swissPen, adaptér a startovací balení materiálu ABS a PLA.


Mohlo by vás zajímat: