Google překladač: English Deutsch

Nové SpaceControllery řady Blackline

Autor článku: SpaceControl   

Tags: 3D myš | Blackline | Hardware | SpaceControl | SpaceController

SpaceController blackline-1410SpaceController firmy SpaceControl je nyní k dispozici v elegantním černém designu, ergonomicky podporovaný osvětleným displejem a programovatelnými tlačítky, stejně jako patentovaným ovladačem PowerWheel. PowerWheel, jedinečný na trhu 3D myší, je otočné kolečko namontované na řídicí jednotce těsně pod kloboučkem nebo kuličkou. Je snadno přístupný a umožňuje rychlý a intuitivní výběr často používaných funkcí a nejdůležitějších nastavení zařízení. Elegantní design, klasické 3D ovládání prostoru a volba funkcí jsou spojeny v jednom pohybu ruky. Ergonomie v celé své kráse.

SpaceController je ideálním vstupním zařízením například pro CAD konstrukci, a také třeba v případě, že chcete přesouvat pohled kamery v GoogleEarth. Srdcem SpaceControlleru je jeho klobouček. Můžete jím pohybovat a otáčet o několik milimetrů a objekt na obrazovce se bude pohybovat ve stejném směru. Jakmile klobouček uvolníte, bude klouzat zpět do své centrální polohy a objekt na obrazovce se zastaví.
Tento proces je zcela intuitivní a opravdu nepotřebuje téměř žádné seznamování. S 2D myší lze ovládat objekty v jeden okamžik pouze jednom směru. S 3D myší jsou všechny pohyby sloučeny a umožňují optimální postup prací. S 3D myší můžete také použít 2D myš a v kombinaci obou vstupních zařízení dělat to, pro co jsou navržena.
Levou rukou na 3D myši můžete ovládat a pohybovat objekty, pravou rukou na 2D myši můžete na nich pracovat. Rozdělení práce mezi vstupní zařízení zajišťuje, že jednotlivé kroky jsou hladce prováděny a že práce je rychlejší a efektivnější. Protože část práce je přesunuta z 2D myši na 3D myš, sníží se zatížení pravé ruky a konstrukční proces je tak ergonomičtější.


Mohlo by vás zajímat: