Google překladač: English Deutsch

MSV v Nitře slibuje zážitky z budoucnosti již dnes

Autor článku: Agrokomplex Nitra   

Tags: MSV | Nitra | Strojírenství | Veletrh | Výstavy

MSV NitraJedinečný význam Mezinárodního strojírenského veletrhu pro svět techniky přichází v podobě již 21. ročníku. Znamená také prostor a čas, kde se budou letos již jednadvacáté prezentovat inovace, nejmodernější technologie nebo zařízení. Na veletrhu se představí i produkty ze světa techniky, jejichž cíle jsou mnohem ambicióznější, než jen obyčejná užitná či průmyslová hodnota. Jedním z nich je vrtulník v plném rozsahu vyráběný na slovenském území. Vrtulníkem se však seznam zajímavých exponátů nekončí. Technologie optického skenování a následného modelování prostřednictvím 3D tiskáren, ještě donedávna jen vize budoucnosti, naberou reálné kontury v pavilonech A a F.

Zážitky jako z budoucnosti umocní i možnost svézt se v elektromobilu a vyzkoušet si casino robot. Dalším důkazem, že technické řešení spojují užitek i zábavu, bude robot, který čepuje pivo. Najdete ho také v pavilonu F. Konstruktérské umění budou na Mezinárodním strojírenském veletrhu demonstrovat i studenti z Prahy svou novou ekoformulí.
Zaostávat rozhodně nebude ani téměř 400 vystavovatelů a spoluvystavovatelů, kteří zastupují okolo 200 dalších firem. Výstaviště v Nitře se od 20. do 23. května stane centrem prezentace strojů, nástrojů, zařízení a technologií. Skoro celý svět se na Agrokomplexu sejde v podobě firem ze zemí jako Česká republika, Rakousko, Německo, Švýcarsko, Itálie, Francie, ale i ze zámořských států, jako např. Japonsko či Tajwan. Rozlohou expozic celkově zaplní výstavní plochu více než 23 000 m2. MSV v Nitře poskytuje nejkvalitnější a nejlepší podmínky pro sféru B2B marketingu mezinárodního významu v oblasti strojírenství a techniky na celém Slovensku.


Mohlo by vás zajímat: