Google překladač: English Deutsch

Chytrá řešení na podzimní výstavě EuroBLECH 2014

Autor článku: Mack Brooks Exhibitions   

Tags: CAD | CAM | EuroBLECH | Hannover | Veletrh | Zpracování plechu

euroblech 2014-1420Průmysl zpracování plechu se 21. – 25. října 2014 opět sejde v Hannoveru na svém největším světovém odborném veletrhu odvětví, na veletrhu EuroBLECH. Plochu pro své výstavní stánky si už zarezervovalo 1.411 vystavovatelů ze 41 zemí, kteří obsadí v osmi halách na výstavišti v Hannoveru výstavní plochu o velikosti 86 500 m2. EuroBLECH 2014 tak už dnes dosahuje mírného růstu ve výši 3 %. Aktuálně jsou po Německu největšími vystavovateli Itálie, Čína, Turecko, Nizozemsko, Španělsko, Švýcarsko, Rakousko a USA. Podíl zahraničních podniků, které budou na veletrhu vystavovat, činí 50 %.

Tento značně vysoký podíl zahraničních vystavovatelů opět dokládá významné postavení veletrhu EuroBLECH jako vedoucího mezinárodního veletrhu branže. Ukazuje ale také, že průmysl zpracování plechu při zajišťování dlouhodobé úspěšnosti svých produktů sází na mezinárodní obchodní kontakty.

„Průmysl zpracování plechu se v globalizovaném světě uplatňuje na velmi rozdílných trzích, kde je poptávka po stále větší rozmanitosti produktů. Pro jejich výrobu jsou nutné nové, flexibilní výrobní procesy. V tomto komplexním prostředí, které však skýtá neobyčejné možnosti, jsou pro průmysl zpracování plechu důležité investice do efektivních zařízení a systémů na míru. Ve výrobě jsou bezpodmínečně nutné inteligentní procesové řetězce a vytváření sítí,“ prohlašuje Nicola Hamann, ředitelka veletrhu EuroBLECH, jménem organizátora veletrhu společnosti Mack Brooks Exhibitions.

Chytrá řešení pro moderní výrobu
„Jako výkladní skříň technologií a barometr konjunktury poskytuje veletrh EuroBLECH rozsáhlý přehled o aktuálních technických novinkách a trendech v oblasti zpracování plechu. Veletrh je proto povinným termínem pro podniky zpracovávající plech, které hledají vhodné stroje a chytrá řešení pro moderní výrobu. Návštěvníci zde naleznou širokou nabídku konvenčních systémů až po průkopnické hightech postupy a získají optimální přehled o tom, co globální svět nabízí,“ zdůrazňuje ředitelka veletrhu Nicola Hamann.
Výstavní nabídka 23. Mezinárodního technologického veletrhu pro zpracování plechu zahrnuje celý procesový řetězec zpracování plechu: předvalky, dodavatelské díly, handling, řezání, tvarování, pružné zpracování plechu, spojování, sváření, zpracování trubek a profilů, zpracování hybridních struktur, úpravu povrchů, nástroje, řídící a regulační techniku, systémy CAD/CAM, kontrolu kvality, zařízení továren, výzkum a vývoj. Veletrh proběhne opět na výstavišti v Hannoveru v halách č. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 a 27.
Svým zaměřením výhradně na zpracování plechu je veletrh EuroBLECH určen všem odborníkům z oblasti zpracování plechu na všech řídících úrovních z malých a středně velkých podniků, stejně jako i z velkých podniků. Návštěvníci veletrhu jsou konstruktéři, vedoucí výroby, manažeři kvality, nákupčí, řemeslníci, techničtí ředitelé a experti z příslušných svazů a z výzkumu a vývoje.

Informace pro návštěvníky
K dispozici je už nyní brožura pro návštěvníky veletrhu ve dvanácti jazycích s podrobnými informacemi, jak si návštěvu veletrhu naplánovat. Brožuru lze získat na adrese www.euroblech.de. Internetová stránka veletrhu obsahuje také rozsáhlé a podrobné informace o veletrhu, fotografie a videa, průběžně aktualizovaný seznam vystavovatelů a tipy k příjezdu a návštěvě veletrhu.
EuroBLECH Bulletin, pravidelně vycházející elektronický newsletter, je možné rovněž získat na webové stránce veletrhu. Newsletter obsahuje aktuální informace o veletrhu EuroBLECH 2014, zajímavé zprávy z branže a informace o produktech, které budou na veletrhu v říjnu vystavené.
Webová stránka veletrhu nabízí rovněž burzu práce, která umožňuje odborníkům hledajícím nové profesní výzvy obracet se na zaměstnavatele po celém světě. Volné pracovní pozice a nabídky uchazečů budou zveřejněny na webové adrese EuroBLECH, později na Messe-App a přímo na veletrhu. Nabídka pro uchazeče je zdarma, informace jsou k dispozici v sekci pro návštěvníky na internetové stránce veletrhu.
Veletrh EuroBLECH 2014 se koná od úterý 21. října 2014 do pátku 24. října 2014 od 9.00 do 18.00 hodin a v sobotu 25. října 2014 od 9.00 do 15.00 hodin.


Mohlo by vás zajímat: