Google překladač: English Deutsch

QHD monitor Philips s úhlopříčkou 34 palců

Autor článku: MMD – Monitors & Displays Czech Republic   

Tags: 34 palců | 3440x1440 | BDM3470UP | Hardware | MMD | monitor | Philips | Quad HD | UltraWide

Philips BDM3470-1509Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic představila nový přírůstek do řady UltraWide monitorů Philips s úhlopříčkou 34 palců a Quad HD rozlišením. UltraWide monitor poskytuje dostatek prostoru pro zobrazení několika oken vedle sebe s maximálními detaily. Monitor využívá pokročilý AH-IPS LED panel, který zajišťuje konzistentní jas barev a přesnost zobrazení, dokonce i z velmi ostrého úhlu. Se svými 34 palci je nový Philips BDM3470UP dostatečně prostorný na to, aby poskytl uživateli dostatek místa pro práci. Panoramatický obraz ve formátu 21:9 nabízí dostatek prostoru pro uspořádání několika oken vedle sebe anebo pro multitasking zahrnující celou řadu aplikací.

CrystalClear Quad HD rozlišení 3440x1440 pixelů umožňuje přiblížit si jemné detaily s výjimečnou ostrostí. Pro maximální věrnost barev je nový monitor Philips vybaven módem SmartUniformity. Monitor je díky speciální metrice sloužící k posouzení přesnosti barev kalibrován tak, aby zajistil alespoň 95% rovnoměrnost podsvícení celé plochy.
Nový monitor podporuje připojení HDMI a MHL pro sdílení obsahu mobilního zařízení na velké obrazovce, DisplayPort, DVI a VGA, ale i USB 3.0 pro rychlý přenos dat. Všechny tyto možnosti připojení oceníte při využívání funkce MultiView, která umožňuje uživateli pracovat se dvěma zařízeními současně – například s PC a notebookem – a rozdělit si UltraWide obrazovku podle sledovaného obsahu do dvou samostatných oken.
Monitor Philips BDM3470UP je již dostupný za 18 200 Kč bez DPH a poplatků.

Technické parametry monitoru Philips BDM3470UP:

Typ LCD panelu AH-IPS LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 34 palců / 86,7 cm
Optimální rozlišení 3440 x 1440 @ 60 Hz
Pozorovací úhly 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Jas 320 cd/m²
Barvy 1,07 mld.
Připojitelnost USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + rychlonabíječka
Vstup signálu: VGA, (analog.), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (Digital, HDCP)
Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
Audio (In/Out): PC audio-in, sluchátka out
Udržitelnost Životní prostředí a energie:
EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS
Recyklovatelný obalový materiál: 100 %
Recyklovaný plast: 65 %
Neobsahuje rtuť ani olovo
Standardy Regulační opatření: CE Mark, FCC Class B, SEMCO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CEPC, KC, BSMI, TUV Ergo, TUV/GS, VCCI, PSE

Mohlo by vás zajímat: