Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

mAgent řídí firemní zástupce přes GPS

Autor článku: Administrator   
Úterý, 28 Duben 2009 16:01

Nové nadstandardní funkce ve verzi 3.0 přináší firemním zákazníkům mobilní řešení mAgent. Stále populárnější aplikace odstraňuje zbytečné papírování a zasílá objednávky a data online přímo do informačních systémů firem. mAgent nyní navíc zařadil i podporu GPS modulu v mobilních zařízeních a napojení na navigační software TomTom, instalovaný na stejném PDA. Unikátní podpora modulu GPS umožňuje k naplánovaným schůzkám, kartě zákazníka a v profilu uživatele zapisovat souřadnice GPS. Slouží to pro přesnou lokalizaci provozoven zákazníků a pro záznam souvisejících činností obchodních zástupců. Podle přesného místa je možné také efektivně plánovat a vyhodnocovat trasy. Důležité je i propojení s navigačním softwarem TomTom, které usnadní obchodníkovi orientaci v terénu a umožní jeho zastupitelnost.

Upgrade řešení mAgent přichází v čase 10letého výročí společnosti Sunnysoft. Mezi dalšími novými funkcemi nechybí ani lokalizace dokladů do slovenského jazyka nebo rozšíření funkcí cenotvorby. Zde například jde o možnost definovat slevy, příplatky, typ platby a další. Jde o dnes běžné případy, kdy zákazník získává dané procento slevy při odběru zboží nad určitou částku nebo slevu za platbu v hotovosti. Užitečné pak pro slovenské společnosti je mimo jiné zřízení pole IČ-DPH nebo jazyková lokalizace tištěných dokladů. Více o novinkách a také demoverzi ke stažení naleznete na www.mAgent.cz.

Я не стану рвать своему "Стронгилятоз лошадей"коню рот ради такого пустяка.

Я кладу подарки "Стронгилятоз овец"для тебя, а ты для "Строение, основные свойства и применение древесины"меня.

Вы обнаружите, что пространство изменилось самым фантастическим образом.

Доктору было лет сорок; "Стронгилятозы пищеварительного тракта лошадей"его приятное, спокойное лицо нельзя "Стронгілятоз великої рогатої худоби"было назвать красивым, но зато оно выражало ум и сердечную доброту.

Наконец-то он "Структура земельного фонда и почвенного покрова (на примере АО 'Заря' Алексеевского района)"был один, но не "Структурні складові плодів гарбуза"мог сказать, долго ли это продлится.

Вернулось то, что можно "Структура та функції інженерно-технічної служби в агропромисловому комплексі"назвать его прежней манерой досадная раздражительность, которая так "Структурный анализ урожая зерна ячменя в условиях различных природно-климатических зон Оренбуржья"осложняла семье деловые переговоры в те времена, пока еще не смягчилась "Судебно-ветеринарная экспертиза кровоизлияний (кровоподтек, гематома). Отличие от трупных пятен. Судебно ветеринарная экспертиза при фальсификации мясопродуктов"под благотворным влиянием старых книг.