Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dynavix Manager v testovací verzi Beta2

Středa, 09 Prosinec 2009 17:12

Tags: GIS | GPS | Software

Společnost Dynavix rozšířila portfolio svých služeb zákazníkům a uvolnila testovací betaverzi aplikace Dynavix Manager. Tato umožňuje automatickou aktualizaci navigačního softwaru Dynavix, poskytuje informace o dostupných mapových updatech a zjednodušuje práci s evidencí jízd. Dynavix Manager Beta2 je dostupný pro uživatele navigací Dynavix od 4. srpna 2009 pomocí jednoduché a pohodlné obsluhy přes počítač.

Dynavix Manager Beta2 je určen pro uživatele navigačního oftwaru Dynavix 8, kteří jej mohou volně táhnout z webových stránek výrobce (www.dynavix.cz).

Zajišťuje přístup k těmto službám:

  • Pohodlná aktualizace navigačního softwaru Dynavix. V případě uvolnění nové verze navigačního softwaru Dynavix je uživatel upozorněn na možnost aktualizace. Při potvrzení je prostřednictvím internetu stažena a nainstalována aktuální verze, přičemž uživatelské nastavení zůstává zachováno.
  • Zálohování uživatelského nastavení, zálohování kompletní karty. Umožňuje zálohovat uživatelská nastavení a kompletní navigační software Dynavix
  • pro případ neočekávané poruchy paměťové karty.
  • Rychlý přístup k uživatelským příručkám jednotlivých zařízení. Zjednodušený přístup k seznamu uživatelských příruček zařízení Dynavix, které jsou k dispozici na webových stránkách výrobce.
  • Informace o dostupných updatech mapových podkladů. Dynavix Manager informuje uživatele o dostupných mapových updatech, které je možné zakoupit přes e-shop společnosti Dynavix nebo přímo stáhnout do zařízení zakoupených s programem 3R.
  • Možnost updatů map v rámci 3R programu. Mapové podklady lze aktualizovat stažením ze serveru společnosti Dynavix.
  • Import a editace vlastních bodů zájmu (POI). Dynavix Manager rozšiřuje možnosti správy vlastních bodů zájmu. Hromadně lze editovat a následně importovat tyto body do navigací Dynavix a softwaru Dynavix pro PDA. Uživatelé si navíc mohou navzájem své oblíbené body zájmu předávat. Funkci ocení také obchodní zástupci firem, kteří si mohou do navigace importovat seznam vlastních klientů.
  • Rychlý přístup k exportovaným datovým souborům pro Evidenci jízd. Zjednodušená práce s datovými soubory pro funkci Evidence jízd, které je možné filtrovat podle požadovaného období a typu (záznamy o jízdách a tankování).

 

 

Podrobné informace o použití aplikace Dynavix Manager Beta2 jsou shrnuté v uživatelské příručce, která je zveřejněná na webových stránkách www.dynavix.cz . Společnost Dynavix dále pokračuje ve vývoji této aplikace a bude rozšiřovat portfolio jejích služeb.


Mohlo by vás zajímat: