Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Eira světovým hráčem

Autor článku: Sitewell   
Čtvrtek, 25 Srpen 2011 13:51

Tags: EIRA | GIS | Sitewell | Software

Sitewell Eira -1134Sitewell Eira v srpnu přináší především novinky v doméně Území. Mapové pohledy již nejsou vázány pouze na rozsah České nebo Slovenské republiky, tyto je nyní možné vytvářet v rozsahu celého světa. V souvislosti s podporou dalších souřadnicových systémů (kromě S-JTSK nově i WGS84 pro GPS a Mercator) se dají nyní využít celosvětové mapové služby a namíchat mapové pohledy v oblasti pokrývající takřka kterékoliv místo na Zemi. Nově je tak například možno využít podkladů služby OSM (Open Street Map), které poskytují kvalitní mapové podklady na území celého světa, satelitních snímků Země a jiné celosvětové služby.

Kromě podpory celosvětových souřadných systémů došlo k rozšíření funkčnosti označení. Nyní je možné nastavit povolené kategorie označení pro každý případ užití, což znamená, že označení dané kategorie jsou viditelná pod všemi případy užití s touto povolenou kategorií označení. Takto je umožněno lépe spravovat označení a jejich zobrazení na určených mapových pohledech.
V neposlední řadě došlo k rozšíření možností stylování vektorových formátů EBI (vektorový formát dat uložený v databázi). Kromě definice stylu bodů a linií je nově přidána možnost nastavení výplně polygonů (např. jednotná výplň, šrafa atp.). Za zmínku potom ještě určitě stojí podpora vyhledávání v mapových pohledech a označeních.
Vyzkoušejte nová vylepšení na eira.cz.

Mohlo by vás zajímat: