Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Novinky v Abortextu 7.0

Středa, 18 Březen 2009 10:49

AV EngineeringPoslední vydaná verze programu Arbortext IsoDraw, špičkovým řešením pro oblast technických ilustrací, představuje mnoho nových vlastností, které pro Vás vytvoří dokonalý „pracovní stůl“ pokrývající Vaše ilustrátorské a animátorské potřeby.


Mezi zásadní novinky patří :

  1. Ucelený nástroj pro Vaše ilustrátorské a animátorské potřeby.
    Arbortext IsoDraw 7.0 poskytuje nástroje umožňující ilustrátorům pracovat rychleji, efektivněji a s větším důrazem na detail. Ilustrátor je schopen vytvářet 2D a 3D ilustrace a animace, včetně jejich kombinací. Arbortext IsoDraw 7.0 je jediným nástrojem umožňující výše uvedené kombinace 2D a 3D ilustrací a animací. Toto Vám například umožní využívat stávajících 2D archívů a časem je obohatit je o poutavý 3D obsah.
  2. Integrace s Pro/ENGINEER
    Arbortext IsoDraw 7.0 načítá přímo Pro/ENGINEER soubory, bez nutnosti konverze do IGES, či jiných formátů. Tato integrace zjednodušuje tvorbu ilustrací, zvyšuje asociativitu a podporuje schopnost udržení změn v designu výchozího modelu.
  3. Rozšířená podpora rozličné škály CAD formátů
    PTC přidalo podporu standardních datových formátů zahrnujících IGES, VRML, STEP, VDA, SAT a Parasolid.
  4. Asociativní propojení do více rozličných zdrojových souborů
    S Arbortext IsoDraw 7.0 můžete pro podklady ilustrace využívat četné CAD soubory v nejednotném formátu. Toto je nanejvýše výhodné pro společnosti využívající vícero CAD nástrojů a různé datové formáty. Máte možnost automaticky regenerovat všechny ilustrace a animace s ohledem na nejnovější změny v designu. Významně se tak  zjednodušuje a zrychluje změnový proces s ohledem na produktivitu.
  5. 2D animace
    Nyní můžete vytvářet 2D animace pro zvýraznění důležitých částí ilustrace, či schémat a vývojových diagramů. Přídavkem je možnost provázání 2D animace s výchozím CAD modelem, tím získáte možnost automaticky zanášet změny v ilustracích a animacích podle poslední změny vzorového modelu.
  6. 3D ilustrace a animace
    S Arbortext IsoDraw 7.0 můžete rychle a jednoduše vytvářet 3D ilustrace a 3D animace s mnohem větší názorností a tím pádem redukovat množství mnohdy dlouhých doprovodných textů. 3D ilustrace umožňuje čtenáři manipulaci s obrázkem, zobrazování pod jiným úhlem, interakci s 3D objekty, navigaci v obrázku a zobrazení dodatečných informací. To vše lze podtrhnout komplexní animovanou procedurou.
  7. Náhledy animací
    Arbortext IsoDraw 7.0 obsahuje časově omezenou licenci Arbortext IsoView7.0, umožňující náhledy animací během jejich tvorby.
  8. Vyhovuje průmyslovým standardům
    Arbortext IsoDraw 7.0 podporuje WebCGM 2.0 a S1000D 2.3 CGM profil. CGM je důležitým otevřeným mezinárodním průmyslovým standardem pro vektorovou grafiku. S1000D 2.3 CGM profil je poslední specifikací řídícího standardu v leteckém a obranném průmyslu. Arbortext IsoDraw 7.0 bylo rozšířeno o podporu importu a exportu formátu SVG. SVG formát je průmyslovým standardem s ohledem na využití společně s XML technologií.
  9. Podpora devíti jazykových verzí
    Arbortext IsoDraw 7.0 je dostupný v následujících jazykových mutacích : angličtina, francouzština, němčina, španělština, italština, japonština, korejština, tradiční a zjednodušená čínština.
  10. Softwarové licence
    Arbortext IsoDraw 7.0 nabízí softwarové licenční prostředí (FLEX®), které nahrazuje předchozí licenční metodu založenou na hardwarových klíčích. Arbortext IsoDraw 7.0 je distribuován v zamčené i plovoucí verzi. Všichni zákazníci platící za aktualizaci a servis automaticky obdrží novou verzi Arbortext IsoDraw 7.0 spolu s návodem jak používat nový způsob licencování.

Abortext IsoDraw 7.0