Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CADfórum 2023: Inspirujte se budoucností navrhování

Zúčastněte se 20. ročníku konference CADfórum 2023 a využijte možnosti setkat se s českými a slovenskými kolegy konstruktéry, projektanty a manažery, kteří řeší stejné výzvy v digitalizaci projektování a výroby jako vy.

Srdečně vás zveme na jubilejní 20. ročník setkání CADfórum, které letos opět přinese jedinečnou možnost výměny praktických zkušeností mezi uživateli řešení pro počítačové navrhování ve strojírenství a výrobním průmyslu, ve stavebnictví a využívání BIM a GIS/FM technologií.

Konference je tentokrát spojena s akcí GISfórum a koná se na Zámku Valeč.

CADfórum 2023: CAD/CAM, PDM a BIM řešení v praxi
Kdy a kde: 17. a 18. října 2023, Zámek Valeč
Podrobný program a registrace na webu: konference.cadforum.cz

Jaké jsou nejnovější trendy automatizace a týmové spolupráce v projektování, konstrukci a výrobě? Jak lze využívat CDE a PLM nástroje v cloudu? V čem je přínos digitálních dvojčat? Jak využít umělou inteligenci? Kam směřuje obor CAD a BIM? Tyto otázky významně ovlivní směřování firem, i té vaší.

Letošní ročník konference CADfórum je zaměřen na oblast digitalizace a automatizace navrhování a budoucnosti strojírenské výroby a BIM ve stavebnictví. Je pořádán firmami Arkance Systems a Autodesk. Akce nabídne přednášky a workshopy nad aktuálními tématy, cílenými na efektivní využívání moderních softwarových řešení v praxi.

Diskuse budou zaměřeny na téma, kde všude mohou moderní CAD technologie přispět k rozvoji českého průmyslu a stavebnictví. Prostor dostanou i hardwarové a softwarové novinky a ukázky řešení konkrétních úkolů při práci s CAD/CAM, s PDM, s BIM a GIS/FM systémy, při kterých se vám budou věnovat odborníci z řad partnerů konference.

Po celou dobu trvání konference bude v předsálí nachystán hardware vybavený aktuálními verzemi CAD/CAM a BIM softwaru a odborníci firmy Arkance Systems i partnerů, připravení zodpovědět veškeré technické dotazy přítomných uživatelů.

CADfórum 2023


Mohlo by vás zajímat: