Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Webinář Zvládnutí integrace CAM pro SOLIDWORKS

Autor článku: Redakce   
Pondělí, 28 Srpen 2023 15:31

HCL CAMWorks-webinar-2335HCL Soft­ware zve na živý webi­nář 29. srpna v 10:00 hodin na téma Mas­te­ring CAM In­te­grati­on for So­lid­works. In­te­gro­va­ný CAD/CAM šetří čas a pe­ní­ze tím, že od­pa­dá nut­nost udr­žo­vat sa­mo­stat­né CAD a CAM sou­bo­ry, a plná aso­ci­a­ti­vi­ta s mo­de­lem So­lid­works za­jiš­ťu­je au­to­ma­tic­ké ak­tu­a­li­za­ce drah ná­stro­jů a G­‑kódu při každé změně ná­vr­hu.

Pokud hle­dá­te nové in­te­gro­va­né CAD/CAM ře­še­ní nebo jste při­pra­ve­ni zvý­šit svou pro­duk­ti­vi­tu, při­poj­te se k to­mu­to webi­ná­ři a se­znam­te se s vý­ho­da­mi do­sa­že­ný­mi díky in­te­gro­va­né­mu CAD/CAM pro So­lid­works – se So­lid­works CAM a CAM­Works.

  • Po­dí­vej­te se na in­te­gro­va­ný CAD/CAM pro So­lid­works, který au­to­ma­ti­zu­je CNC pro­gra­mo­vá­ní.
  • Se­znam­te se s tipy a triky, které vám usnad­ní pře­chod na nový in­te­gro­va­ný CAD/CAM sys­tém.
  • Po­dí­vej­te se na pre­zen­ta­ci o nej­mo­der­něj­ších CAD/CAM tech­no­lo­gi­ích.

Zůstaňte kon­ku­ren­ce­schop­ní s vý­ko­nem in­te­gro­va­né­ho CAD/CAM pro So­lid­works a na­uč­te se me­to­dy, které vám umož­ní pře­jít na nový CAD/CAM sys­tém bez pře­ru­še­ní.

Za­re­gis­truj­te se ještě dnes k účas­ti na webi­ná­ři a se­znam­te se s nej­vý­kon­něj­ším in­te­gro­va­ným CAD/CAM sys­té­mem, který je k dis­po­zi­ci.

HCL-webinar-registrace