Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SUPro2009 letos ještě uživatelštější

Autor článku: Administrator   
Čtvrtek, 09 Duben 2009 18:45

Konzultační a vývojová společnost AV ENGINEERING pořádá tradiční konferenci – setkání uživatelů systému Pro/ENGINEER. Efektivita je v současné době podstatným zdrojem nejen firemní, ale i osobní konkurenceschopnosti. Proto se AV ENGINEERING také rozhodl koncipovat letošní ročník setkání uživatelů v duchu maximálního využití času účastníků poskytnutím užitečných znalostí a informací. Uživatelé tedy nemusí očekávat obecná témata a vizionářské prezentace. V tomto roce budou na programu praktické ukázky doplněné o případové studie, tipy a triky pro práci s PTC CAx/PLM řešeními a především představení a seznámení s novou verzí konstrukčního systému Pro/ENGINEER Wildfire 5.0.

Nově koncipované příspěvky uvedou účastníky do klíčových oblastí obsahující více jak 500 inovací ve Wildfire 5.0, budou reflektovat nejaktuálnější ze současných trendů v přístupu k návrhu výrobku. Navíc budou návštěvníkům k dispozici odborníci z AV ENGINEERING, aby zodpověděli uživatelské i manažerské dotazy související s implementací a užíváním PTC technologií, s metodikou moderního navrhování výrobků, problematikou řízení projektů apod.
Program se bude zabývat těmito klíčovými tématy:

 

  • Seznámení účastníků s novou verzí Pro/ENGINEER Wildfire 5.0 a možnosti využití dalších PTC technologií pro navrhování výrobku
  • Jak opakovaně používat data
  • Jak automatizovat opakující se činnosti
  • Jak využívat výhod týmové práce
  • A řadou dalších

Přímo na SUPru2009 lze letos vyhrát zajímavou cenu ve zbrusu nové soutěži Pro/ENGINEER M A N. V ní vyhrává ten, kdo bude nejrychlejší, kdo dobře zná svůj konstrukční systém Pro/ENGINEER a umí třeba i finty a "vychytávky" a chce ukázat své konstrukční schopnosti "naostro a naživo" před zraky ostatních účastníků konference. Více o soutěži Pro/ENGINEER M A N na www.aveng.cz.
V rámci programu setkání uživatelů budou také oceněni vítězové soutěže AV ENGINEERING AWARDS, a to jak výherci jednotlivých kategorií, tak i vítěz Ceny čtenářů portálu www.aveng.cz a samozřejmě hlavní vítěz celé soutěže. Průběh soutěže mohou čtenáři sledovat zde.
SUPro2009 se koná ve dnech 25. – 26. května 2009 v příjemném prostředí Sport V Hotelu v Hrotovicích. Přihlášky, kompletní program a celou řadu dalších informací naleznete na www.aveng.cz.