Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

AV Engineering Awards 2011

Autor článku: Karel Heinige   
Pátek, 10 Červen 2011 12:51

Tags: AV Engineering | Konference | SUPro | Uživatelé

AVAwards1123V hotelu s příznačným názvem Akademie, na místě pro mnoho lidí dodnes známém jako motorest Naháč na D1, se 2. června sešla „Hodnotitelská akademie“, jejímž úkolem bylo určit vítěze letošního jubilejního desátého ročníku soutěže AV Engineering Awards. Je zajímavé, že tato soutěž vznikla na základě výzvy společnosti AV Engineering svým zákazníkům, aby jí poslali nějaké zajímavé obrázky projektů vytvořených v softwaru Pro/ENGINEER k vytvoření firemního kalendáře. Protože se nakonec sešlo docela pěkné množství podkladů, bylo rozhodnuto jednak ocenit nejlepší návrhy a navíc tuto iniciativu v budoucnosti zopakovat a udělat z ní regulérní soutěž.
Mne, jako pozvaného zástupce tisku v Hodnotitelské akademii, sice nejprve zarazilo zrušení kategorií v sekci komerční projektů, ale s časovým odstupem hodnotím toto opatření kladně. Hlavně proto, že volba nejlepšího projektu v této sekci probíhá dvoukolově a projekt s nejvyšším počtem bodů prvního kola nemusí být nutně vítězem kola druhého. Proto se na přední místa mohou dostat jednoduché i složité návrhy z Pro/E (Creo Elements/Pro), stejně jako technická dokumentace vytvořená v programu Arbortext. Co bych do budoucnosti změnil, to je mírné navýšení počtu hodnotitelů a zavedení kategorií středního a vysokého školství v soutěži AV Academia Awards. Je totiž vidět dost velký nepoměr úrovní projektů středoškoláků a vysokoškoláků, byť za jeden letošní středoškolský projekt by se nemusel stydět ani žádný student VŠ.
Proč chodím pořád jako kocour kolem horké kaše a neoznámím výsledky? To proto, že oficiální vyhlášení vítězů proběhne ve dnech 22. až 23. června v rámci 21. vzdělávací konference SUPro2011, která letos bude v krkonošském hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Pokud jste tedy zvědavi, jak soutěž dopadla, přihlaste se nejlépe na tuto akci. Pokud jste zběhlí v navrhování pomocí PTC produktu Pro/E nebo dnes Creo Elements/Pro, můžete se přihlásit také do 3. ročníku soutěže nově přejmenované na creoMAN. A současně můžete být přítomni premiérového předvedení CAD–CAM–CAE prostředí Creo v České republice.
-kh-

Mohlo by vás zajímat: