Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

NICOM – kdo u nás učí, ten umí

Autor článku: Nicom - Vít Straka   
Čtvrtek, 09 Říjen 2014 13:21

Tags: Autodesk | Brno | Fotografování | Kurzy | Lektoři | Nicom | Praha | Vzdělávání

nicom-uvodni-obrazekČeská akciová společnost NICOM působí v oblasti vzdělávání již od roku 1992. V roce 2008 jsme spustili fotografické kurzy. Díky zužitkovaným zkušenostem a know how jsme se velmi rychle stali významnými poskytovateli kurzů počítačových programů. Postupně jsme si vybudovali také silnou pozici v poskytování kurzů fotografování, soft skills a mnoha dalších. Proč jsme na českém trhu tak dlouho a jak je možné, že neustále rosteme? Jedním z hlavních důvodů úspěchu každé společnosti jsou kvalitní zaměstnanci.

A kdo je důležitější ve školicím středisku než právě lektoři? Zakládáme si na odbornosti a praktických zkušenostech našich lektorů. V NICOMu spravují veškeré informační systémy interní lektoři.
Víte například o tom, že jsme v období 2 měsíců realizovali nový, velmi rozsáhlý web, který se zabývá nabídkou kurzů fotografování? Naleznete jej na www.fotonicom.cz, pořízené fotografie, grafika, kódování, SEO, marketing to vše mají na svědomí interní zaměstnanci a lektoři NICOMu.
Viděli jste naše virtuální prohlídky poboček v Praze a Brně? Ano i toto je práce interních zaměstnanců NICOMu, stejně tak jako veškeré propagační materiály od letáků po katalogy přes animované bannery a nejrůznější aplikace.
Takto bychom mohli pokračovat dále, obzvláště lektoři produktů firmy Autodesk jsou velice pilní a dokazují svojí tvorbou nesmírný zápal a zájem o CAD a 3D tvorbu.
Nyní záleží pouze na Vás, chcete-li, aby Vám předávali své znalosti a zkušenosti profesionálové v oboru. Navštivte NICOM a jistě si vyberete z naší široké nabídky kurzů a školení.

Za NICOM tým,

Vít Straka – manažer marketingu

nicom-planetka-zaver


Mohlo by vás zajímat: