Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Moldflow Plastics Insight ve verzi 6.2

Pondělí, 14 Duben 2008 23:43
moldflow816.jpgSpolečnost Moldflow, jeden z předních vývojářů software pro simulaci vstřikování plastů ohlásil novou verzi software Moldflow Plastic Insight 6.2 (MPI). Nová verze zrychluje výpočet na velkých modelech a rozhraní do více aplikací. Rychlost řešiče 3D Flow se zvýšila téměř dvojnásobně, což umožňuje mnohem rychleji dokončit analýzy a nalézt řešení. Také je dostupná podpora 64 bitových Windows, což dovoluje pracovat s mnohem rozsáhlejšími modely.
Novou klíčovou vlastností je konfigurovatelný Workspace, ve kterém je možné přizpůsobit uživatelské rozhraní požadavkům konkrétního uživatele - jeho pracovního zařazení, znalostí a zkušeností. Workspace tak může výrazně snížit dobu implementace a tím používat analýzy častěji a mnohem dříve během vývojového cyklu výrobku. Zlepšeny byly také technologické vlastnosti systému jako například mikromechanický model, který předpovídá ukládání výplňových vláken v vstřikovaném materiálu. Dále např. Simulace rychlého ochlazení nebo ohřívání, analýzy ventilace termosetů a další zproduktivňují návrh budoucí formy.
Nové možnosti exportu informací z Moldflow umožňují využít výsledky v optimalizačních systémech jako je HyperStudy od Altair Engineering. Podobně rozhraní do CODE V umožní využít výsledky z MPI pro návrh optických vlastností výrobků (čoček, reflektorů, atd.).