Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Sygic GPS Navigation přidává do navigace mobilní radary

Středa, 03 Červen 2020 14:34

Tags: GIS | GPS | Mobile Speed Cam | Mobilní radary | Navigation | Sygic

Speed Cams 02-2023Spo­leč­nost Sygic vy­dá­vá novou, pré­mi­o­vou doplňkovou funk­ci pro Sygic GPS Na­vi­gati­on – Mo­bi­le Speed Cam (Mo­bil­ní ra­da­ry). No­vin­ka umožňuje ři­di­čům vy­hnout se zby­teč­ným po­ku­tám za rych­lost a zpo­ma­lit v mě­ře­ných ne­ho­do­vých úse­cích, čímž při­spí­va­jí k lepší bez­peč­nos­ti na cestách. V Sy­gicu věří, že na­hla­šo­vá­ní hlí­dek a ra­da­rů se dá dělat o mnoho lépe než ne­u­stá­lým roz­pty­lo­vá­ním ři­di­če za jízdy, zatím co by se měl sou­stře­dit na cestu před sebou. Proto se nová pří­dav­ná funk­ce pro Sygic GPS Na­vi­gati­on ne­spo­lé­há jen na hlá­še­ní od uži­va­te­lů, ale vy­u­ží­vá in­for­ma­ce také z ji­ných zdro­jů včet­ně tře­tích stran.

Podle in­sti­tu­tu Cochra­ne, který ana­ly­zo­val zá­vě­ry z 28 stu­dií za­bý­va­jí­cích se mě­ře­ním rych­los­tí a je­jich vlivu na ne­ho­do­vost do­chá­zí v úse­cích mo­ni­to­ro­va­ných po­li­cií ke sní­že­ní počtu ha­vá­rií až o 49 pro­cent. Počet smr­tel­ných nehod se při­tom sni­žu­je o téměř 60 pro­cent.
Doplněk Mo­bi­le Speed Cam je do­stup­ný v Sygic GPS Na­vi­gati­on pro te­le­fo­ny s ope­rač­ním sys­té­mem iOSAn­do­rid.


Mohlo by vás zajímat: