Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová verze Anark Core

Pátek, 01 Srpen 2008 15:59
AnarkCore831.jpgSpolečnost Anark oznámila uvolnění Anark Core 2.0, své inovační, automatické 3D CAD transformační platformy, kterou charakterizuje rozšířená konverze, transformace a automatizační schopnosti vedoucí k nákladově efektivní přípravě 3D konstrukčních dat výrobku pro vizualizace, simulace, CAE a aplikace výměny dat dodavatelských řetězců. Platforma Anark Core je robustní softwarové řešení, které rychle a snadno transformuje nativní 3D CAD data pro použití v rámci výrobních návrhů, řízení a podpory organizací.
Na rozdíl od konvenčních CAD nástrojů a překladačů, umožňuje Anark Core uživatelům automatizovat změny 3D struktury produktu a geometrie a exportovat revidovaná produktová data do vysoce přesných B-rep (Boundary Representation) a odlehčených mesh formátů.
Systém vytváří "recepty", které mohou být použity automaticky ke korekturám dat návrhu výrobku s úsporou bezpočtu hodin práce pokaždé, když je návrh změněn. Kompletní seznam nových funkcí a vylepšení v Anark Core 2.0 najdete na webu společnosti. Zde je také dostupná zkušební verze, kterou si můžete vyžádat a stáhnout si další informace.