Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk rekonstruoval web studentské komunity

Úterý, 14 Říjen 2008 17:03
AutodeskStudent842.jpgSpolečnost Autodesk oznámila nově rekonstruované stránky komunity Student Engineering and Design Community. Webové stránky této komunity získaly novou podobu a atmosféru, která věrně zapadá mezi ostatní sociální sítě oblíbené mezi studenty. Vylepšený web studentské komunity nabízí několik nových vlastností a výhod současným členům – celkem 350 000 studentům a pedagogům. Široká řada programů dostupných v rámci komunity dává studentům možnost jednoduše si vyzkoušet a zvolit programy, které nejlépe vyhovují jejich potřebám. V době, kdy probírají učivo, je komunita prvním místem, kam se obrací, potřebují-li pomoc, aktuální informace atd. Komunita jim dokáže poskytnout ty správné nástroje. Pedagogům by komunita měla sloužit jako místo přístupu k softwaru Autodesku, vzdělávacím materiálům, fakultnímu fóru a diskusním skupinám. Velká část nové podoby a nových vlastností webu byla vyvinuta na základě komunikace s členy komunity. Vedle nové podoby stránek komunity přináší Autodesk několik dalších členských výhod:
  • Více komunitní interakce po vzoru sociální sítě Facebook, sdílení profilů, blogování a tvorba novinek
  • Centrum pro kariéru obsahuje robustní technologii pro vyhledávání zaměstnání, profily zaměstnavatelů a kariérní doporučení
  • Komunitní TV umožňuje uživatelům vystavit svou práci a zvýšit povědomí o studentské komunitě v síti Google-YouTube
  • Řízený způsob výuky provázející členy skrze designérský proces a použití designérského softwaru
  • Tvorba komunitních RSS novinek
  • Snazší přístup k novému nástroji/softwaru, který fakulty umístí na svůj intranet, a tím svým studentům umožní přístup jedním kliknutím
  • Robustnější vyhledávací nástroj
Od září r. 2006 přilákala komunita Autodesk Student Engineering and Design Community členy z více než 16 600 škol ve 137 zemích. Přes 350 tisíc členů si stáhlo přibližně 650 tisíc kopií oceněných 3D designérských řešení od Autodesku.
Společnost RISA Technologies, softwarový partner Autodesku, si uvědomila sílu a účinek studentské komunity. Zapojila se proto do iniciativy a poskytla nové generace svých designérských a inženýrských produktů pro profesionály formou bezplatných studentských verzí.