Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nové 3LCD projektory od Epsonu

Pátek, 07 Listopad 2008 17:02

EB-S6, EB-X6 a EB-W6 jsou typová označení nových cenově dostupných projektorů Epson s bohatou funkční výbavou, které poskytují jas až 2200 lumenů. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost zajišťují projektorům snadnou mobilitu. Navíc k nim uživatelé mají k dispozici pohodlnou a stylovou brašnu pro přenášení projektoru i příslušenství. Jednoduché instalační prvky umožňují rychlou a snadnou montáž přístroje na strop.
Projektory EB-S6 a EB-X6 nabízí kontrastní poměr 2000:1 pro rozlišení SVGA a XGA. Automatická korekce lichoběžníku, dostupná v modelech X6 a W6, umožňuje automaticky upravovat úhly a rozsah projekce. Všechny modely jsou díky jasu 2000 lumenů vhodné pro interaktivní výukové projekce na bílé tabuli. Díky technologii 3LCD je v této řadě produktů zachována vysoká kvalita obrazu. Produkty obsahují množství inovativních řešení, která zvyšují všestrannost, efektivitu a snadnost jejich použití. Funkce rychlého startu redukuje zahřívací dobu na pět sekund, díky čemuž dnes tyto projektory patří k nejrychlejším na trhu. Funkce přímého zapínání a vypínání umožňuje uživateli projektor snadno zapínat a vypínat připojením či odpojením napájecího kabelu. Kompatibilita s rozhraním HDMI, USB a s kartami SD činí z přístroje EB-W6 vhodný nástroj pro multimediální prezentace.
Snadno použitelná technologie USB Display umožňuje připojit projektor kabelem USB, takže lze promítat okamžitě, bez nutnosti jakéhokoli nastavování. Dálkové ovládání uživateli umožňuje ovládat také přehrávání snímků (slideshow) a nastavení digitálního zoomu. Přístroje se díky technologii E-TORL, která vyžaduje pouze 170W lampu, vyznačují nízkou spotřebou energie.

Přehled klíčových vlastností projektorů Epson EB-S6/X6/W6:

  • jeden nativní model XGA (panel 3LCD – rozlišení 1024×768) a jeden model SVGA (panel 3LCD – rozlišení 800×600) dostupné s jasem 2200 lumenů (EB-X6/EB-S6)
  • jeden nativní model WXGA (panel 3LCD – rozlišení 1280×800) dostupný s jasem 2000 lumenů (EB-W6)
  • technologie USB Display pro jednoduchý způsob projekce z počítače
  • kompletní řada připojení včetně vstupu HDMI u projektoru EB-W6
  • samostatné prezentace: prezentace na projektoru EB-W6 pomocí USB a slotů pro karty SD
  • funkce přímého zapínání a vypínání (nepotřebuje žádnou dobu pro chlazení)
  • výkonný vestavěný 7W reproduktor u modelu EB-W6 a vestavěný 1W reproduktor u EB-S6/X6
  • tříletá záruka na projektor / roční záruka na lampu
  • doporučené ceny (včetně DPH): model S6 – 12 829 Kč, model X6 – 19 662 Kč, model W6 – 23 069 Kč