Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Lattice Technology uvolnila XVL Web Master verze 8.1

Pátek, 28 Srpen 2009 09:53

Tags: CAD | Data | Software

lattice935.jpgSpolečnost Lattice Technology oznámila 27. srpna verzi 8.1 svého XVL Web Masteru. Aplikace bere návrhová 3D data a předává je do formátu HTML pro okamžité použití na internetu nebo intranetu. Tento nástroj používá předefinované šablony, které umožní technické ilustrace, seznamy dílů, animace, pracovní pokyny a související 3D data rychle zveřejnit v HTML. XVL Web Master lze použít jako samostatnou aplikaci nebo jako část integrovaného workflow, kdy umožňuje automatizované publikování dat v rámci PLM, ERP nebo jiné IT infrastruktury. Nejnovější verze XVL Web Masteru přináší aktualizované nástroje, které umožňují extrahovat popisy částí z 3D modelu a zobrazit je v HTML stránkách, které přímo souvisejí s číslem dílu a 3D součástí samotnou. Aplikace bude nyní také automaticky řadit a zobrazovat index nebo čísla dílů jako součást 3D technické ilustrace, protože zpracovává 3D data a zobrazuje procesní instrukce v HTML stránce bez nutnosti mezikroku. Uživatelé XVL Web Masteru 8.1 mohou také volit další nastavení, jak budou zobrazeny animace 3D dat včetně možnosti přechodu na další animaci v procesu.
XVL Web Master verze 8.1 je nyní k dispozici všem podporovaným zákazníkům, kteří ji mohou získat přes registraci na webu Lattice Technology.
Chcete-li lépe pochopit strategie a techniky pro použití 3D v digitální výrobní strategii, Lattice Technology nedávno vydala zdarma stáhnutelnou e-knihu Improving Manufacturing Through 3D Data od  autora Dr. Hiroshi Toriya. Kniha přináší řadu případových studií, výběrová data a informace, které výrobcům pomáhají pochopit, jak vybírat 3D z projekčního stádia a dle něho ovlivňovat výrobní strategii. Tato kniha je k dispozici na webových stránkách Lattice Technology.

Mohlo by vás zajímat: