Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Představení AutoCAD Plant 3D 2010 a AutoCAD Exchange

Středa, 16 Září 2009 16:01

Tags: 3D CAD | Autodesk | CAD | Software

aplant3d938.jpgSpolečnost Autodesk oznámila dostupnost nového softwarového produktu AutoCAD Plant 3D 2010. Aplikace AutoCAD Plant 3D je postavena na platformě AutoCAD a obsahuje specifikacemi definované katalogy návrhů a standardních součástí, jež pomáhají optimalizovat umístění potrubí, zařízení a podpůrných konstrukcí. Součástí produktu je též integrovaná funkčnost AutoCAD P&ID a nástroje pro rychlé generování izometrických a ortografických výkresů. Nový produkt doplňuje aplikace AutoCAD, AutoCAD P&ID a Autodesk Navisworks v řadě produktů Autodesku pro odvětví návrhu výrobních závodů.

Nová aplikace byla speciálně vytvořena pro návrh, modelování a dokumentaci výrobních závodů, zpřístupňuje tak moderní 3D navrhování za dostupnou cenu projektovým týmům všech velikostí. Autodesk představil novou aplikaci u příležitosti konání konference a výstavy SPE Offshore Europe Oil & Gas.
Díky tomu, že aplikace AutoCAD Plant 3D je postavena na známé platformě AutoCAD, umožňuje projektovým týmům zvýšit produktivitu a zlepšit přesnost a koordinaci sdílených informací. Drtivá většina projektů návrhu výrobních zařízení se týká provozu, údržby nebo rozšiřování stávajících zařízení. Tyto projekty bývají realizovány malými týmy, které se potýkají s napjatými termíny a rozpočty. Aplikace AutoCAD Plant 3D byla cíleně vytvořena tak, aby zvýšila produktivitu těchto týmů zkrácením doby přípravy, zajištěním efektivního sdílení informací a minimalizací dopadu měnících se projektových informací.
Další informace najdete na tomto odkazu.

Společnost Autodesk zároveň oznámila spuštění nové komunity pro návrháře a inženýry výrobních závodů na webu AutoCAD Exchange. V rámci komunity AutoCAD Exchange Plant mohou uživatelé navazovat kontakty, učit se od odborníků, rozvíjet své odborné znalosti, zapojovat se do diskuzí a poskytovat zpětnou vazbu produktovým týmům Autodesku. Návštěvníci mohou vytvářet profily pro personalizaci svého prostředí a sdílet své tipy, projekty a zkušenosti s dalšími profesionály z oboru návrhu a konstrukce výrobních závodů po celém světě.  Další informace najdete na webu Autodesku.


Mohlo by vás zajímat: