Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

UGS uvádí na trh Teamcenter 2005

Čtvrtek, 23 Červen 2005 15:55
Teamcenter v Bosch a SiemensSpolečnost UGS Corp. ohlásila, že uvádí na trh softwarové řešení Teamcenter 2005, významné vydání úplného portfolia řešení společnosti UGS v oblasti digitálního řízení životního cyklu produktů. Teamcenter 2005 představuje dle UGS první komplexní portfolio softwarových produktů na světě, které umožňuje integrovat řízení návrhů produktů a plánování požadavků s komplexními procesy digitálního vývoje, digitální výroby a digitálního řízení životního cyklu produktů.

Zaměření na obchodní požadavky – tři iniciativy

Pozornost společnosti UGS, pokud jde o řešení Teamcenter 2005, je soustředěna na tři klíčové iniciativy, jež jsou spojeny s vývojem výrobků a řízením životního cyklu produktů:

  • New Product Development and Introduction (NPDI)
  • Global Product Development
  • Regulatory Compliance

Efektivní řízení a realizace každé z těchto iniciativ může mít hluboký dopad na schopnost organizace zvýšit zisk a výnosy z nových i stávajících produktových řad. Teamcenter 2005 zahrnuje v rámci celého produktového portfolia funkční zdokonalení, jejichž cílem je podpora jednotlivých iniciativ. Očekáváme, že výhod těchto zdokonalení budou využívat jak noví zákazníci, tak zákazníci, kteří v současné době již vlastní řešení Teamcenter, jako je například společnost Callaway Golf.

Kompletní tiskovou zprávu k uvedení Teamcenter 2005 najdete zde.