Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Podzimní seminář o velkoformátovém tisku

Čtvrtek, 17 Září 2009 09:27

Tags: Akce | Hardware | Tiskárny | Uživatelé

hpprintshow938.jpgTradiční akce společnosti HSI pořádaná za podpory Hewlett-Packard a zaměřená na velkoformátový tisk - HP PrintShow, která se každoročně koná na jaře, má letos podzimní opakování. Protože odborná veřejnost velice kladně hodnotila letošní akci (9. dubna v Kongresovém centru v Praze) a projevila velký zájem o tuto problematiku - Large Format Printing, připravila společnost HSI na 1. října podzimní edici tohoto semináře, který proběhne od 9:00 do 13:00 hodin v hotelu Alwyn v ul. Vítkova 26/151 v Praze 8-Karlíně. Hlavním tématem budou modely HP Designjet z řady T určené pro technické tisky typu CAD výkresů nebo výstupů z GIS (vystaven bude model T1120mfp sd) a řady Z určené pro tisk grafiky typu obrazů, fotografií apod. (vystaveny budou modely Z6100, Z3200). Na semináři bude k vidění také speciální model s dvourolí papíru - HP Designjet 4520.
Seminář je určen zejména pro projekční kanceláře, architekty, inženýry, geodety, uživatele CAD a GIS systémů, stavební společnosti, mediální a reklamní agentury, copy centra, grafická studia, tiskárny a všechny zájemce o velkoformátový tisk.   
Programem bude provázet Miroslav Pech, konzultant působící v HP Open Centru. Během moderovaných přednášek budou návštěvníci seznámeni s podrobnou technickou specifikací jednotlivých modelů, se vzdálenou správou tisku nebo s možnostmi, jak minimalizovat tiskové náklady ad. Budou také představeny výhody odkupových a věrnostních programů a nebude chybět možnost vyzkoušet si jednotlivé modely ploterů přímo na místě, vč. vytištění vlastních dat ve formátu PDF, JPG, TIFF nebo HPGL2.
Podrobné informace jsou k dispozici na www.hsi.cz, zájemci o účast se mohou přihlásit on-line na www.hsi.cz/hp, e-mailem na info@hsi.cz nebo telefonicky na tel. čísle 224 809 531. Účast je bezplatná.

Mohlo by vás zajímat: