Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Konference Autodesku: „Krize jako příležitost”

Úterý, 06 Říjen 2009 09:03

Tags: Akce | Autodesk | Konference

andelsautodesk941.jpgV pražském hotelu andel’s hotel Prague se 22. října koná akce, která poskytne zástupcům strojírenských společností informace a názory předních ekonomických a odvětvových odborníků na finanční a hospodářskou krizi, měnící v českém strojírenství pravidla hry. Ti, kdo se těmto změnám dokáží rychle přizpůsobit, mají nyní jedinečnou příležitost stát se silnějšími. Těm, kteří současnou krizi vnímají jako výzvu, chce společnost Autodesk pomoci podniknout právě teď ty správné kroky na poli inovace. Pro všechny, kteří by se rádi dozvěděli více o tom, jak současnou krizi využít inovací pro své vlastní posílení, připravila společnost Autodesk 22. října odbornou konferenci s podtitulem „Krize jako příležitost”.
V době ekonomického růstu nemělo mnoho strojírenských firem naléhavou potřebu investovat do své provozní optimalizace ani čas ani peníze. Některé strojírenské firmy však vidí svět jinak než ty ostatní. Tyto firmy se v současné době snaží využít na první pohled negativního vývoje pro své vlastní posílení na trhu. Tyto firmy mají co nabídnout a vnímají současnou krizi jako svou příležitost.
Na této konferenci vystoupí přední čeští ekonomičtí a odvětvoví odborníci v čele s Ing. Miroslavem Ševčíkem, CSc., ředitelem pražského Liberálního institutu, či Ing. Petrem Smutným, partnerem ve společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika v oddělení Restrukturalizací. Během této konference se také představí zákazníci společnosti Autodesk, kteří ve svém oboru představují špičku a i v současné době vidí na strojírenském trhu otevřené okno. V průběhu konference se její účastníci dále například dozví, jaké konkrétní kroky by měli v oblasti inovací a provozní optimalizace podniknout právě nyní, aby vykročili tím správným směrem a stali se silnějšími a úspěšnějšími.
Registrovat na konferenci je možné na www.hlproduction.cz/autodesk.

Mohlo by vás zajímat: