Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

K dispozici je Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0

Úterý, 20 Říjen 2009 09:40

Tags: 3D CAD | Pro/Engineer | PTC | Software

ProENGINEER943.jpgSpolečnost PTC, výrobce CAD/CAE/CAM a PLM softwarových řešení, uvedla už před měsícem (16. září 2009) na trh novou verzi programu Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0. Toto základní konstrukční řešení systému vývoje výrobku je označováno výrobcem jako Product Development System. Dokáže navrhnout jednoúčelový stroj, vstřikovací formu, vlastnosti a funkce úspěšného výrobků. Díky dokonalému webovému propojení mají tvůrčí týmy přístup ke zdrojům, informacím a funkcím, které potřebují – od koncepčního návrhu přes detailní konstrukci výrobku a vývoj výrobních nástrojů až po výrobu. Přirozená integrace pevnostních výpočtů a analýz a schopnost optimalizovat funkci výrobku bez nutnosti výroby drahých fyzických prototypů posouvá kvalitu vývoje výrobků na zcela novou úroveň. V systému Pro/ENGINEER mají vysoce kvalitní modely plnou asociativitu, takže změny provedené v kterékoliv fázi vývoje se automaticky promítají do všech výskytů výrobku. To vše je třeba k dosažení přesného digitálního výrobku, který potřebujete před provedením značné investice do získání zdrojů, výrobních kapacit a zahájení výroby.

Seznámit se s TOP 10 dobrými důvody proč začít využívat nový Pro/ENGINEER se můžete na webových stránkách společnosti AV Engineering.
Způsoby získání nového Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0 jsou snadné:

Pro uživatele s aktivním maintenance
  1. Uživatelé s aktivním maintenance k softwaru Pro/ENGINEER mají přístup k nové verzi zajištěný automaticky a bezplatně.
  2. Stačí pouze, když budete kontaktovat oddělení technické podpory AV Engineeringu a vyžádáte si nový licenční soubor, který je nezbytný pro provedení upgrade na novou verzi. Upgrade na novou verzi si můžete provést sami, nebo využít naší bezplatnou asistenční službu.
  3. V případě, že využijete asistenční službu, kontaktujte oddělení technické podpory, kde s vámi specialisté AV Engineeringu dohodnou vhodný termín upgrade, naladění HW, apod.
Kontaktním pracovníkem je vedoucí technické podpory Pavel Šubrt z divize Inovace procesů, tel: 469 615 113, e-mail subrtp@aveng.cz.

Pro uživatele jiných CAD systémů
Pokud máte zájem se blíže seznámit s Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0, připraví pro vás v AV Engineeringu:
  1. Představení Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0 ve vaší společnosti formou technické prezentace.
  2. Zajištění testovací verze Pro/ENGINEER WILDFIRE 5.0, kdy po dobu 30 dnů budete moci poznat sílu Pro/ENGINEERa. V rámci zápůjčky testovací verze budete do úvodu práce s Pro/ENGINEERem zasvěceni.
Kontaktní pracovnicí je Věra Orbesová, která má na starosti Licence Management, z divize Inovace procesů, tel: 576 000 111, e-mail info@aveng.cz.

Mohlo by vás zajímat: