Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Stylové přenosné disky WD My Passport Elite

Pondělí, 26 Říjen 2009 15:01

Tags: Data | Disky | Hardware

mpelitered_944.jpgDisků na přenášení většího množství dat není nikdy dost. Proto společnost WD představila své nové ultrapřenosné externí pevné disky My Passport Elite. Jsou vybaveny podsvětleným ukazatelem kapacity a indikátorem uzamčení pevného disku, takže uživatelé mohou vidět na první pohled, kolik místa na jejich pevném disku zbývá, a zda jsou jejich data zabezpečená. Praktická dokovací stanice pro rozhraní USB uvolňuje vzácný prostor na pracovním stole a odstraňuje nutnost hledat USB porty, a je proto ideální pro profesionály, kteří nosí svá data do kanceláře a zpět. ak jako dříve představené pevné disky My Passport Essential, i přenosné pevné disky My Passport Elite jsou vybaveny softwarem WD SmartWare pro automatické a průběžné zálohování a 256bitovým hardwarovým šifrováním.

Pevné disky My Passport Elite jsou nyní dostupné ve třech přitažlivých metalických barvách – anodizovaná červená, anodizovaná modrá a antracitově metalická – a jsou nabízeny v kapacitách 320 GB, 500 GB a 640 GB.
Nové pevné disky My Passport Elite jsou dodávány s integrovaným softwarem WD SmartWare pro snadné zálohování a zabezpečení dat. Při prvním připojení pevného disku My Passport Elite se automaticky spustí jednoduchý a intuitivní proces prvního zálohování. Vizuální rozhraní softwaru WD SmartWare v reálném čase uživatelům ukazuje uklidňující prohled na průběh jejich zálohování. Software WD SmartWare vytvoří na pevném disku samostatnou oblast pro zálohované soubory a ponechává velkou část disku volnou pro přenášení nebo sdílení souborů. Tyto pevné disky jsou tedy vhodné pro zálohování i jako doplňkový ukládací prostor.
Dokovací stanice zajišťuje napájení  pevného disku prostřednictvím portu USB, takže není zapotřebí samostatný napájecí zdroj.
Pevné disky My Passport Elite jsou nabízeny v kapacitách 320 GB, 500 GB a 640 GB. V České republice budou disky dostupné prostřednictvím obchodů společností Cybex, Alza, Alfa Computer.
Doporučená maloobchodní cena pevných disků My Passport Elite činí pro kapacitu 320 GB 119,99 USD, pro kapacitu 500 GB 159,99 USD a pro kapacitu 640 GB 169,99 USD.


Mohlo by vás zajímat: