Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nový ProjectWise Navigator zlepšuje spolupráci uživatelů

Pondělí, 02 Listopad 2009 16:52

Tags: Bentley | Software

images/stories/aktuality/2009/11/nav945.jpgSpolečnost Bentley Systems oznámila, že ještě v průběhu října uvede novou verzi produktu ProjectWise Navigator V8i s označením SELECTseries 1. Navigator slouží k sdílení dat v rámci projektu, konkrétně pak k interaktivnímu prohlížení, analýze a připomínkování. Na nové verzi Bentley nejvíce vyzdvihují podporu formátu i-model, který slouží jako kontejner zajišťující otevřené sdílení informací a který by se měl stát základem pro skutečně efektivní a dynamickou spolupráci uživatelů.
Kromě formátu i-model pracuje Navigator také s formáty DGN a DWG (knihovna RealDWG) a kromě běžného prohlížení umožňuje pracovat s popisnými daty modelu, analyzovat je a optimalizovat tak realizaci projektu a rychle nacházet a odstraňovat chyby.  Modely mohou být doplněny poznámkami, vizualizovány a animovány pomocí technologie Luxology nebo uloženy ve formě inteligentních 2D/3D PDF souborů.
Navigator je licencován prostřednictvím tzv. ProjectWise Passport a může být použit samostatně nebo jako součást komplexního řešení správy projektových informací ProjectWise.

Mohlo by vás zajímat: