Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Upgrade funkcí pro vestavěnou navigaci

Středa, 25 Listopad 2009 12:37

Tags: GIS | GPS

tt-integrated-alg948.jpgPoprvé mohou uživatelé vestavěného navigačního systému získat pokročilé navigační funkce i bez nákupu zcela nového zařízení. Uživatelé navigace Carminat TomTom nyní mohou využívat aktualizovaný Carminat TomTom, který plánuje nejrychlejší trasu s využitím zkušeností milionů uživatelů TomTom z celého světa (IQ Routes). Navádění do jízdních pruhů (advanced lane guidance) napomáhá k bezpečné jízdě a snižuje stres na složitých křižovatkách a víceproudých silnicích.
Tyto dvě užitečné funkce přicházejí jako součást nových verzí map3 pro Carminat TomTom, které lze do zařízení jednoduše instalovat díky vyměnitelné SD kartě a bezplatné softwarové aplikaci TomTom HOME. Tato metoda je uživateli Carminat TomTom již tradičně využívána k aktualizaci všech druhů obsahu v navigačním zařízení, od bodů zájmu až po hlasy.
Technologii IQ Routes i navádění do jízdních pruhů získají řidiči automaticky s nákupem nové mapy nebo aktivací záruky nejnovější mapy, která jim umožňuje bezplatné stažení poslední verze mapy během 60 dnů od prvního zapnutí přístroje.
Carminat TomTom byl poprvé představen v dubnu 2009 společně s novými vozy Renault Clio a Scenic, později i v modelech Megane a Laguna a naposledy v novém vozu Fluence. Toto řešení přináší na hlavní automobilový trh cenově dostupnou palubní navigaci.

Mohlo by vás zajímat: