Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Přímý import z AutoCADu do VizTerra

Úterý, 22 Prosinec 2009 11:13

Tags: 3D CAD | Krajina | Software

vizterra952.jpgSpolečnost Structure Studios oznámila, že 2D AutoCAD soubory lze nyní přímo importovat do softwaru pro návrh krajiny VizTerra. Poslední aktualizace zavádí novou funkci, která umožňuje informace ze souborů DWG, nativního formátu souborů pro software AutoCAD společnosti Autodesk, zkopírovat přímo do projektů VizTerra.  Během několika minut tak může být standardní 2D AutoCAD soubor přeměněn na plně interaktivní 3D prezentaci. Navíc je umožněn také import DXF souborů. Funkce umožňuje snadno a rychle importovat šablony, terénní úpravy symboly, a celé 2D návrhy projektů z programu AutoCAD do VizTerra.
AutoCAD je dobře zavedený standard pro 2D projektování a stavbu. Se softwarem VizTerra je nyní snadné přeměnit soubory DWG, nejpopulárnější a nativní formát souborů AutoCADu, na 3D prezentace v reálném čase. To umožňuje odborníkům ve stavebnictví a architektuře okamžitě využívat technologii "Instant 3D" z VizTerry pro 2D projekty, již dříve vytvořené v AutoCADu. Novou funkci lze automaticky stáhnout v nejnovější aktualizaci VizTerry. Pro používání této funkce není potřeba mít nainstalovaný AutoCAD.
Všechny aktualizace softwaru jsou dodávány při členství ve VizTerra Membership, které zajišťuje vždy nejnovější verzi VizTerra.

Mohlo by vás zajímat: