Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nejrychlejší ZWCAD – verze 2010

Čtvrtek, 14 Leden 2010 17:49

Tags: 3D CAD | Software

zwcad2010_1002.jpgZWCAD Software ohlásil uvolnění ZWCAD 2010, zároveň s druhým ročníkem návrhářské soutěže ZWCAD Design Contest 2010. Nejnovější verze je dostupná ve 14 jazycích a je vysoce kompatibilní s Windows 7. ZWCAD 2010 zajišťuje uživatelům díky optimalizaci paměti vyšší rychlost, vylepšené nové lastnosti (In-Place MTEXT Editor & Splinedit) a rozšířené rozhraní pro programování aplikací.

Hlavní vylepšení optimalizovaného ZWCAD 2010

• Optimalizace paměti

Činnosti prohlížení jako jsou zoom, posun a operace překreslování pracují zcela hladce. Budete pracovat rychleji a efektivněji - zejména díky optimalizaci paměti, která zlepšuje účinnost běžně používaných příkazů, což se projevuje vyšší rychlostí a stabilitou, zejména při práci s velkými výkresy.

• Účinnější kreslící vlastnosti

ZWCAD 2010 poskytuje vylepšené kreslicí vlastnosti jako jsou:
  • MTEXT Editor. Nově vyvinutý "In-Place" MTEXT editor ZWCADu 2010 pomáhá se soustředit na navrhování a zefektivňuje práci s novými vylepšenými funkcemi jako jsou nový nástrojový panel pro formátování, nový dialogový panel formátování odstavců, nové volby menu zobrazení.
  • Možnost volně vytvářet a upravovat textové objekty tak jako v jiných profesionálních programech pro zpracování textu
  • Splinedit pro změnu tvaru spline objektů. Úprava přizpůsobení dat, zjemnění, změna směru a posun vrcholů zajišťují mnohem přesnější práci se Spline.
• Výkonné aplikační programovací rozhraní s novými funkcemi
  • SDS (ekvivalent ADS).
  • LISP (ekvivalent AutoLISP) nyní s řadou nových funkcí přidaných do série LISP Vlax a Vlr.
  • VBA s novými funkcemi jako jsou AppendOuterLoop a AppendInnerLoop.
  • ZRX (ZWCAD Runtime Extension, ekvivalent ARX) je jedno z nejvýkonnějších programovacích rozhraní ZWCADu. ZRX vývojářům umožňuje přímý přístup do DWG databáze, přizpůsobovat objekty a rychleji migrovat ARX aplikace do ZWCADu.

Ukažte svůj talent v soutěži návrhů ZWCADu 2010
Spolu s vydáním ZWCADu 2010 byl vyhlášen druhý ročník soutěže návrhů s předvedením a odměnou představivosti a talentu CAD uživatelů z celého světa! Ukažte co připravujete do budoucnosti a předložte návrh na něco, co bychom mohli vidět v roce 2015. Návrhy mohou být na různé věci, přístroje, nová zdravotnická zařízení, kosmické lodi, nebo nádherné umělecké návrhy. Rozhodněte se a můžete navrhovat. Ať už je to v oboru architektury, strojírenství, stavebnictví nebo výroby, vše, co musíte udělat, je vytvořit návrh v ZWCADu, na jehož základě budete zařazeni do soutěže o hlavní cenu, přičemž pro ceny je vyhrazeno více než 10 000 euro. Podrobnosti o soutěži se dozvíte zde a ZWCAD 2010 si můžete stáhnout zde.
Zvláštní poděkování patří všem uživatelům, kteří se zúčastnili Beta testování, a poskytli tak zpětnou vazbu na vylepšení a posunutí ZWCADu 2010 do rychlejšího CAD řešení.

Mohlo by vás zajímat: