Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Chystá se Rapidform XOR3

Čtvrtek, 04 Březen 2010 20:06

Tags: Reverse engineering | Software

xor3_1009.jpgKorejská společnost INUSE Technology oznámila plány na vydání nové verze svého programu, který podporuje operace reverzního inženýrství, což znamená, že Rapidform XOR se brzy dočká svého třetího vydání. Rapidform XOR je software spojující zpracování dat z třídimenzionálního snímání s funkcí parametrického modelování, díky němuž se z mraku bodů dá efektivně získat platný CAD model a síť polygonů. Aplikace také umožňuje export získaných dat do prostředí SolidWorks, Pro/Engineer, Siemens NX a od této verze i do AutoCADu. Rapidform XOR3 dále zjednodušuje celý proces tím, že nabízí další možnosti pro editaci objektů a definice vztahů mezi nimi.

V tom pomáhá nový Modeling Wizards, automatizující proces určování různých vlastností modelů a poskytující možnost komprese výsledných dat. Funkce umožňují účinnou projektovou spolupráci nabídkou přenosové technologie streamingu, díky které je možné on-line sledovat účinky akce. Zcela nový mechanismus programování vylepšil výkon zpracování mraku bodů. Rozšířena také byla funkce dávkového zpracování.
Celkově je změn v XOR3 více než 350, takže pokud se zajímáte blíže o možnosti aplikace, podívejte se na web výrobce. Rapidform XOR3 by měl být k dispozici v dubnu tohoto roku.


Mohlo by vás zajímat: