Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nejlepší způsob, jak začít s navigací

Čtvrtek, 01 Duben 2010 11:08

Tags: GIS | GPS | Hardware

tomtom1013-.jpgTomTom představil nové inteligentní automobilové navigační řešení TomTom Start2, malé zařízení, které vás zbaví stresu na cestách. Mezi novými funkcemi najdeme navádění do jízdních pruhů, které usnadňuje navigaci na složitých křižovatkách. Tato funkce přehledně signalizuje řidiči, do kterého jízdního pruhu se má zařadit. TomTom Start2 je plně kompatibilní s dopravní službou RDS-TMC. Ta předává řidiči informace o aktuální dopravní situaci, postižených oblastech a odhadovaném zpoždění. Dokáže také naplánovat alternativní trasu, čímž pomáhá dostat se včas tam, kam máte namířeno.
TomTom Start2 má stejně jako jeho předchůdce zjednodušené uživatelské menu s pouze dvěma volbami „Naplánovat trasu” a „Prohlížet mapu”. Své zařízení může uživatel snadno upravit přikoupením StartSkins – vyměnitelných krytů, které jsou dostupné v paletě pestrých barev.
To ale není vše. K výpočtu optimální trasy a zajištění nejpřesnější doby příjezdu je používána inovativní technologie TomTom IQ Routes, reálně naměřené rychlosti na silnicích, analyzuje se denní dobu i den, kdy se cesta koná. Tím navigace šetří čas, peníze i pohonné hmoty. TomTom Start2 je lehký přístroj s kompaktní 9cm (3,5“) obrazovkou a částečně upevněným skládacím držákem, který se pohodlně vejde do kapsy, a je proto ideálním společníkem na cestách.
TomTom Start2 je v obchodech k dostání ve dvou verzích za doporučené ceny 3 390 Kč (verze s regionální mapou) a 4 490 Kč (verze s mapou Evropy a předplacenou službou aktualizace map na 2 roky). Vyměnitelné kryty StartSkins je možné zakoupit na www.tomtom.com/startskins.

Mohlo by vás zajímat: