Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Mio představuje komplexní navigační řešení

Středa, 02 Červen 2010 15:49

mio_v780_1022.jpgSpolečnost Mio Technology představila svoji kolekci produktů pro rok 2010. Nejnovější řada obsahuje navigaci Moov S600, osobní internetové a zábavní zařízení V780 a GPS držák do auta pro iPhone a iPod Touch. Mio Moov S600 má extra široký 5” displej a tlačítko pro okamžité ukládání pozic a cestovních tras. Běží na platformě Mio Spirit a nabízí funkci SmartFind pro vyhledávání podle klíčových slov, podporu pro Google Local Search a Explore Mode a intuitivní navigační režim pro vyhledávání nejbližších zájmových míst (Point of Interest – POI). Moov S600 je vybaven také vstupními AV porty pro přehrávání obrazu a zvuku například z připojeného digitálního TV tuneru, přehrávače DVD nebo parkovací kamery.

Mio představuje poprvé také svůj GPS držák do auta pro iPhone a iPod Touch s vestavěným citlivým a výkonným GPS přijímačem, který rozšiřuje funkčnost iPhonu nebo přemění iPod touch na GPS zařízení, aby si uživatelé mohli na svém přístroji dopřát všechny funkce navigačních aplikací. Držák umožňuje také dobíjení z palubní sítě auta a má reproduktor se zesilovačem pro dobře srozumitelnou hlasovou navigaci.

Další novinkou pro letošní rok je Mio V780. Jeho posláním je poskytovat perfektní navigaci, zábavu a práci s Internetem. K tomu je vybaven 7” širokoúhlým displejem, snadno ovladatelným navigačním softwarem Mio Spirit, funkcemi pro přehrávání HD multimédií a digitálním TV přijímačem.