Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pozvánka na PLM Forum 2010

Středa, 09 Červen 2010 19:23

Tags: Konference | PLM

deteniceplmforum2010_1023.jpgSpolečnost Technodat zve zájemce na dvoudenní seminář, který se koná ve dnech 16. až 17. června 2010 v Zámeckém resortu Dětenice. Na akci budou představeny a prodiskutovány aktuální trendy v oblasti PLM, tedy v oblasti řešení, které řídí procesy, údaje  a dokumentaci o výrobku během jeho životního cyklu. Po oba dny budou k dispozici specialisté z firmy Technodat pro diskuse a konzultace s účastníky semináře nad aktuálním stavem portfolia nabízeného PLM řešení. Podrobné informace o programu semináře a logistice související s účastí na semináři najdete zde. Účast na semináři je bezplatná, návštěvníci obou dnů musí uhradit jen nocležné.
Speciálními hosty akce jsou Didier Martre, ředitel PLM Value Channel Dassault Systèmes EEMEA, s přednáškou Dassault Systèmes Corporate and Strategy Update; Jan Vejmělek, Komerční banka, s prezentací na téma Ekonomický výhled 2010-11 a předpokládané dopady na český a evropský průmysl; Jozef Tůša, Swiss Trade, který uvede Stručnou informaci o možnostech čerpání dotačních programů; a portál www.catia-forum.cz představí Jiří Pešek a Jan Cinert.
Na programu jsou prezentace zákaznických řešení ve společnostech Evektor, Duratec, Kasko – formy, Koma Modular Construction a ASG Consulting (ERP systém Helios).
Dále budou představeny produkty V6 PLM Express, LiveShape, 3DLive, 3DVIA Composer, SmarTeam Design Express a SmarTeam Engineering Express.
Čas zbude i na předvedení příkladů inženýrských aktivit řešených ve firmě Technodat a na workshopy.

Mohlo by vás zajímat: