Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová verze programu ProGEO

Středa, 23 Červen 2010 13:55

Tags: GIS | Software

hsi_progeo1025.jpgSpolečnost HSI uvolnila novou verzi programu ProGEO, nástroje pro tvorbu, kontrolu a editaci prostorových dat. ProGEO s označením v10 přináší řadu novinek a vylepšení. Z těch nejzajímavějších je možno uvést např. nový přístup k ukládání zakázek, dynamické menu závislé na otevřené zakázce, informace o stavbě, které lze využít v tiskových výstupech nebo při generování seznamu souřadnic, export stavby pro vytvoření adresářové struktury podle požadavku příslušné směrnice, nová funkce dávkové rozřezání výkresů nebo možnost vložení razítka či legendy do tiskového výstupu.
Distribuce nové verze produktu ProGEO zákazníkům, kteří mají platný certifikát o Rozšířené Softwarové Podpoře a tudíž obdrží upgrade zdarma, byla zahájena minulý týden.
ProGEO využívají zejména dodavatelé projektové dokumentace a dokumentace skutečného provedení stavby, kteří vytvářejí kresbu a následně provádějí kontrolu dat podle platných norem a směrnic správců rozvodných sítí, jako je např. Telefónica O2 Czech Republic, E.ON Česká Republika, Pražská energetika nebo ČEZ, a data, která odevzdávají, musí splňovat přesně stanovené požadavky. HSI má v současné době přibližně 250 zákazníků z řad geodetických a projektantských firem, které program ProGEO aktivně využívají.
Veškeré informace k produktu ProGEO vč. popisu novinek a změn v nových verzích jsou k dispozici na www.hsi.cz.

Mohlo by vás zajímat: