Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Siteworks pro Revit

Úterý, 17 Srpen 2010 15:40

Tags: BIM | Software | Stavebnictví

siteworks_for_revit1033.jpgAmerická společnost Eagle Point oznámila 12. srpna vydání nového softwarového řešení pro uživatele aplikace Revit Architecture s názvem Siteworks. Siteworks umožňuje architektům, designérům a projektantům vytvarovat terén stavebního pozemku použitím nivelačních nástrojů pro modelování cest, parkovišť, ulic, chodníků a opěrných zdí. Aplikace používá nativní prostředí Revitu, takže výsledky práce s ní jsou součástí modelu BIM a nemusí být mezi programy speciálně převáděny. Prostřednictvím různých nástrojů pro umístění komponent mohou profesionální designéři své modely budov dále rozšířit, vizualizovat ve 3D a zprostředkovat tak svoje návrhy a nápady všem zúčastněným stranám.
Díky dynamickým editačním nástrojům, které poskytují možnost změny úrovní, polohových úhlů a pohyb prvků v terénu při současném automatickém přetváření topologie podkladu, naleznou firmy obrovské časové úspory. A se situačním plánem obsaženým v informačním modelu stavby (BIM) je možné snadno prohlížet velké množství rozsáhlých dokladů při použití nativních příkazů Revitu.
Cena jedné licence Siteworks pro Revit byla stanovena na 1995 dolarů. S distribucí, kterou budou zajišťovat také smluvní prodejci produktů Autodesk, se začne na konci srpna.
Pro více informací navštivte web výrobce.

Mohlo by vás zajímat: