Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

On-line opravy STL souborů zdarma

Čtvrtek, 19 Srpen 2010 10:57

Tags: 3D tisk | STL

cloudservice1033.jpgMladá norimberská společnost Netfabb (sama sebe píše jen malými písmeny, ale s připojeným GmbH), nabízející softwarová řešení pro 3D tisk a výrobní průmysl, přišla s on-line aplikací na opravu STL souborů. Díky Cloud službám si tak může kdokoliv analyzovat, kontrolovat nebo opravit STL soubory zdarma. Tato služba rozšiřuje funkčnost bezplatného softwaru netfabb Studio Basic o možnost některých větších oprav, které jsou jinak k dispozici pouze v netfabb Studiu Professional.
Netfabb Cloud služby lze používat z libovolného webového prohlížeče, spuštěného na libovolné platformě a operačním systému, včetně Windows, Apple Mac OS a Linuxu. Schopnosti netfabb Cloudu pro opravy souborů jsou rovněž k dispozici „na cestách” v aplikaci netfabb Mobile iPhone, umožňující stáhnout, zkontrolovat a opravit soubory přímo z iPhonu.
Můžete tak nyní své soubory opravovat bez nutnosti kupovat nebo se učit jakýkoli opravný software. Jen si najděte tuto adresu na internetu a vyzkoušejte si aplikaci ještě dnes.

Mohlo by vás zajímat: