Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Opět speciální nabídka Autodesku

Čtvrtek, 25 Listopad 2010 13:25

Tags: Autodesk. AutoCAD LT

AutoCAD-LT-2011_1047Společnost Autodesk opět v tomto roce přichází s výhodnou nabídkou svého produktu AutoCAD LT. Zákazník, který zakoupí licenci AutoCAD LT nejpozději do 15. ledna 2011, obdrží slevu 300 euro. Každý, kdo uvažuje o investici do tohoto produktu, má nyní možnost získat slevu 300 euro jednoduše tím, že do 30 dnů od nákupu, nejpozději však do 31. ledna 2011, vyplní dotazník na webové stránce Autodesku. Pro zájemce o AutoCAD LT je na webových stránkách Autodesku k dispozici dokument AutoCAD LT 2011: Studie produktivity, ve kterém naleznou výsledky studie zkoumající produktivitu aplikace.

Studii připravila poradenská firma David S. Cohn Consulting, která porovnávala produktivitu verzí AutoCAD LT 2011 a AutoCAD LT 2008 u typických návrhových procesů v nejrůznějších odvětvích. Z výsledků mimo jiné vyplývá, že uživatelé AutoCADu LT 2011 dokážou zvládnout své každodenní úkoly až o 44 % rychleji. Další informace lze nalézt zde a k dispozici je též interaktivní kalkulátor pro zjištění své vlastní ROI (návratnosti investice).
Produkt AutoCAD LT je postavený na řešení AutoCAD. Funkce umožňují uživatelům dokumentovat své nápady, optimalizovat workflow a spolupracovat se zákazníky a kolegy prostřednictvím standardně používaného souborového formátu DWG. AutoCAD LT 2011 dále zvyšuje produktivitu díky novým nástrojům a příkazům, jež poskytují flexibilitu a kontrolu nad vzhledem výkresů, takže umožňují zvládnout každodenní úkoly mnohem účinněji. Produkt je kompatibilní s Windows 7 a také s Windows Vista a XP.
Slevy pro všechny nové licence AutoCAD LT lze uplatnit zde. Na těchto stránkách je také možné získat kompletní informace o smluvních podmínkách a náležitostech slevové akce.
Pro další tiskové informace prosím navštivte tento odkaz.


Mohlo by vás zajímat: