Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Navigátor FREE - mapy a navigace celého světa

Úterý, 01 Únor 2011 13:31

Tags: GIS | GPS

MapFactor-Navigator-Free-1105Firma MapFactor představuje navigaci s OpenStreetMaps - Navigátor FREE. Jedná se o navigační software na základě profesionální navigace Navigátor 10 vyvinuté firmou MapFactor a mapových podkladů OpenStreetMaps. Navigátor FREE je určen pro zařízení s operačním systémem Windows, WindowsMobile nebo WinCE. Mapové podklady se neustále vyvíjejí, nové státy pravidelně přibývají. Výhodou uživatelsky vytvořených mapových dat – princip známé Wikipedie – je neustále se zlepšující pokrytí.

Uživatelé mohou mapy rovnou editovat na webu a jejich opravy se automaticky dostanou do  dalšího update. Data i aplikace jsou zdarma a jejich kvalita je v mnoha zemích srovnatelná s kvalitou komerčních dodavatelů.
OpenStreetMaps pokrývá také státy, jež jiní komerční dodavatelé mapových podkladů vůbec nemají ve své nabídce. Aktuální verze obsahuje mapy většiny států celého světa.
Během instalace nakopíruje vybrané mapy na lokální harddisk nebo paměťovou kartu či jiné paměťové médium. Navigace je offline a nevyžaduje připojení k internetu.
Stahujte a instalujte do Vašich SmartPhonů, PDA, PND, Notebooků, CarPC nebo Netbooků.
Pro použítí v zařízeních bez vlastní GPS, např. notebook, je možné zakoupit GPS modul do USB portu na e-shopu MapFactoru.
MapFactor samozřejmě nabízí i navigace Navigátor 10 Truck pro profesionální řidiče. Ty jsou založené na mapových podkladech firmy TeleAtlas, které využívají i další výrobci navigací.

Mohlo by vás zajímat: