Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

NEi Software oznámila Mobilní FEA aplikace zdarma

Úterý, 15 Únor 2011 08:53

NEiStratus-iPad-1107NEi Software debutuje se svou bezplatnou FEA mobilní aplikací. NEi Stratus je na výstavě Pacific Design & Manufacturing 2011 (14. až 16. 2. 2011, Anaheim, Kalifornie) předváděna jako vývojářská novinka, jakou může být dodáno řešení pro analýzu metodou konečných prvků inženýrům. S touto aktuální aplikací mohou analytici konečných prvků zkoumat, jak mohou být použity mobilní technologie k provedení základních analýz, a sledovat výsledky na svých iPhonech a IPADech kdykoliv a kdekoliv. Společnost vidí potenciál v kombinaci cloud technologie s výkonem NEi Nastran řešičů a věří, že počáteční výzkum umožní složitější analýzy s postupem zrání technologie.

 

Aplikace NEi Stratus bude k dispozici na začátku druhého fiskální čtvrtletí a bude zpočátku nabízena zdarma. Zájemci, kteří mají zájem shlédnout představení bezplatné mobilní FEA aplikace a neztratit kontakt s nejnovějšími produkty NEi Softwaru, by měli navštívit tento odkaz.
„Jako inovátor v odvětví CAE, identifikoval NEI Software dvě rychle se rozvíjející technologie, které mají velký potenciál v rámci CAE - mobilní aplikace a cloud computing. NEi Stratus využívá tyto technologie pro možnost poskytnutí na Nastranu založených analýz inženýrům na vyžádání,“ řekl Mitch Muncy, vedoucí předprodejní a technické podpory pro NEi Software.

NEiStratus-1107Další informační zdroje:
Žádost o více informací a demonstrační video iPhone
IPAD demo
Rozhovor na SWW 2011 s Davem Weinbergem, CEO NEi Software
Představení aplikace Kennethem Wongem z Desktop Engineering

Mohlo by vás zajímat: