Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Propagační akce Corel spojená s CorelDRAW Graphics Suite

Středa, 16 Únor 2011 09:17

cdgsx5_1107Společnost Corel oznamuje zahájení speciální propagační akce spojené se sadou CorelDRAW Graphics Suite X5, která obsahuje integrované grafické aplikace. Od dnešního dne do 15. května 2011 tento kanadský výrobce softwaru přidá ke každému nákupu plné verze sady CorelDRAW Graphics Suite X5 externí pevný disk USB 2.0 Western Digital s kapacitou 2 TB zdarma. Sada CorelDRAW Graphics Suite X5 zahrnuje škálu funkcí, jako jsou například vektorové ilustrace, stránkový zlom, úpravy fotografií, převod rastrů, webová grafika a animace. Tato sada nabízí rychlé a intuitivní pracovní postupy, hodnotný digitální obsah, kompatibilitu souborů a grafické nástroje.

Externí pevný disk USB 2.0 Western Digital s kapacitou 2 TB umožní uživatelům produktu CorelDRAW efektivní práci s návrhy:

  • Bezpečné uložení projektů: Externí pevný disk USB 2.0 Western Digital s kapacitou 2 TB nabízí funkci zálohování, která vám dává jistotu, že jsou vaše návrhy bezpečně uloženy.
  • Více volného místa na disku: Ukládáním souborů na externí pevný disk uvolníte místo na disku počítače, takže můžete pracovat efektivněji.

Podmínkou účasti na této propagační akci je zakoupení plné verze sady CorelDRAW Graphics Suite X5, a to buď v internetovém obchodě Corel eStore, nebo od autorizovaného prodejce produktů Corel. Chcete-li uplatnit nárok na externí pevný disk Western Digital s kapacitou 2 TB zdarma, vyplňte online formulář a společně s dokladem o koupi jej zašlete společnosti Corel. Na propagační akci se vztahují podmínky, které budou k dispozici online při vyplňování formuláře.

Zákazníkům internetového obchodu eStore je určen web www.corel.com/cz/hddpromo .
Zákazníci, kteří chtějí využít služeb autorizovaného prodejce produktů Corel, najdou informace na stránce www.corel.com/cz/2tb .

Nabídka platí v těchto zemích: Velká Británie, Francie, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Španělsko, Portugalsko, Polsko, Nizozemsko, Česká republika, Slovensko, Finsko, Švédsko, Dánsko a Irsko.


Mohlo by vás zajímat: