Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Bentley ProConcrete na World of Concrete 2011 oceněn jako Experts‘ Choice

Pondělí, 30 Květen 2011 17:01

Tags: Bentley | ProConcrete | World of Concrete

ProConcrete1122Firma Bentley Systems oznámila, že na výstavě World of Concrete, která se konala v Las Vegas, byl produkt ProConcrete v rámci soutěže Most Innovative Products (MIP) Award 2011 oceněn jako Experts‘ Choice. Produkt zvítězil v kategorii Business Tools and Software. ProConcrete je software Bentley pro pokročilé 3D modelování, tvorbu dokumentace a plánování betonových konstrukcí. World of Concrete je jedinou mezinárodní akcí ve stavebním průmyslu zaměřenou na odvětví komerčních betonových a zděných konstrukcí.

Soutěž MIP umožňuje návštěvníkům výstavy a odběratelům publikací Concrete Construction, Concrete Construction Products, Masonry Construction a The Concrete Producer volit z vystavených produktů ten, který považují za nejvíce průkopnický. Panel průmyslových expertů, z nichž mnoho je členy World of Concrete Educational Advisory Board, pak následně zhodnotí deset nejčastěji volených a z nich vyberou vítěze ceny MIP.
Santanu Das, Bentley viceprezident, Integrated Engineering Group, k tomu uvádí: „Jsem potěšen a poctěn, že Bentley získali vysoce respektovanou cenu Experts‘ Choice. Je báječné, že byl náš software pro zpracování projektů betonových konstrukcí oceněn členy výboru této prestižní a celosvětově renomované stavební obchodní výstavy. Tito profesionálové dělají při propagaci inovativních technologií a řešení pozoruhodnou práci a já, jménem celého Bentley týmu, děkuji jak výboru, tak i mnoha návštěvníkům výstavy a čtenářům publikací Concrete Construction, Concrete Construction Products, Masonry Construction, and The Concrete Producer, kteří volili náš software.
Více informací o řešení ProConcrete pro pokročilé 3D modelování, tvorbu dokumentace a plánování  konstrukcí armovaných a odlévaných na místě i dodatečně předpjatých betonových konstrukcí je k dispozici na www.bentley.com/ProConcrete.

O World of Concrete
Od roku 1975 je World of Concrete v rámci průmyslu jedinou každoroční mezinárodní událostí, která je věnována komerčním betonovým a zděným konstrukcím. Součástí výstavy jsou vnitřní a vnější expozice, ukázky nejmodernějších produktů a technologií od předních dodavatelů v oboru, vzrušující ukázky a soupeření konkurence, vzdělávací program světové úrovně a informace pomáhající udržet a dále rozvíjet podnikání


Mohlo by vás zajímat: