Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Luxion vydává KeyShot 2.3 pro PTC Creo 1.0

Pondělí, 13 Červen 2011 15:12

Tags: Creo | KeyShot | Luxion | Pro/Engineer | PTC

Nové verze KeyShot 2.3 podporuje Creo 1.0 -1124Společnost Luxion oznámila 13. června vydání KeyShot 2.3 s nativní podporou pro Creo Parametric. Kromě toho nabízí Luxion zdarma plug-in pro všechny Creo zákazníky, který bude propojovat Creo přímo s softwarem KeyShot. KeyShot je k dispozici pro operační systémy PC i Mac a je k dispozici pro okamžité stažení na www.keyshot.com. Luxion, který byl vybrán společností PTC jako partner pro start Crea v říjnu roku 2010, tak poskytuje světově jednu z prvních vizualizačních aplikací třetích stran, která podporuje Creo.
Na několik kliknutí mohou uživatelé vzít svou součástku nebo soubor sestavy v jimi požadovaném zobrazení, a přenést je do v reálném čase pracujícího ray-tracingového prostředí KeyShotu. Jakmile je uživatel v KeyShotu, může Creo CAD data během několika minut přeměnit na ohromující fotografické snímky pomocí vědecky přesných materiálů a skutečného osvětlení prostředí.
„Luxion byl jedním z prvních partnerů, který se zavázal podporovat Creo. Jeho vizualizační technologie KeyShot umožňuje ostatním členům návrhářské komunity, jako prodejcům a marketingu, aby se zapojili do raných fází návrhového procesu a využívali digitální data přímo k tvorbě obrazů produktu,“ řekl Andy Barlow, ředitel PartnerAdvantage programu společnosti PTC.
„Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout první vizualizační řešení pro Creo,“ říká Dr. Henrik Wann Jensen, hlavní vědecký poradce a spoluzakladatel Luxionu. „Dokazuje to pevnou vazbu s naší společnou zákaznickou základnou. Creo zákazníci mají okamžitě možnost používat nejlepší renderovací řešení ve spojení s nejvyspělejším modelovacím řešením.“
Luxion bude nadále podporovat zákaznickou základnu PTC tím, že poskytne možnost importovat data Creo Parametric (dříve Pro/ENGINEER nebo Creo Elements/Pro) nativně do KeyShotu na PC i Mac operačních systémech. Kromě toho Luxion nabízí plug-in, který poskytuje dynamické propojení mezi Creo Parametric a KeyShotem. Tento plug-in je k dispozici všem zákazníkům KeyShotu zdarma na www.keyshot.com.
Více informací o KeyShot naleznete zde.

Mohlo by vás zajímat: