Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Založení Global CAD Group

Úterý, 28 Červen 2011 11:00

Tags: CAD | Global CAD Group | Společnost

Geografické rozložení Global CAD Group -1126Global CAD Group se poprvé ohlásila 15. února 2011 a sestávala ze skupiny nezávislých nekonkurenčních CAD firem, každá z jiné země. Proces vzniku byl formálně dokončen 13. června 2011 během zahajovací konference Global CAD Group, která se konala v Mnichově (Německo), kde Global CAD Group byla oficiálně založena. Cílem skupiny je dát dohromady nezávislé profesionální CAD poskytovatele, kteří jsou schopni zajistit komplexní CAD podporu na nejvyšší úrovni CAD pro mezinárodní CAD zákazníky.

Náplní práce skupiny je poskytovat spolehlivá a nákladově efektivní CAD řešení na mezinárodní úrovni. A k tomu ještě sdílet své nápady, zkušenosti a CAD znalosti.

Hlavním cílem této skupiny je vytvořit vhodné podmínky pro zvyšování odborné úrovně všech členů, hledání alternativních CAD systémů a vytvoření silného základu pro spolupráci s nadnárodními korporacemi.
Během konference v Mnichově byla stanovena základní pravidla skupiny a vytvořen plán činnosti pro nadcházející rok. Někteří členové představili zajímavé CAD nadstavby, utility a doplňkové CAD produkty, které se ukázaly být velmi úspěšnými ve svých regionech.
Prvním prezidentem Global CAD Group byl zvolen Jan Pajerchin a viceprezidentem Martin Schlattner.
Založení Global CAD Group představuje nový a unikátní milník pro mezinárodní CAD obchod. Při sdílení kreativních nápadů a odborných znalostí mezi členy představuje síla skupiny nejlepší základ pro spolupráci s velkými i malými podniky.
V současnosti jsou v v Global CAD Group zastoupeny tyto země: Arménie, Ázerbajdžán, Bělorusko, Česká republika, Estonsko, Francie, Irsko, Itálie, Kazachstán, Kyrgyzstán, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Moldávie, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Slovensko, Španělsko, Švýcarsko, Tádžikistán, Turkmenistán, Ukrajina, Uzbekistán a Velká Británie.


Mohlo by vás zajímat: